2777
2789
سلام عزیزم به نظرتون من کی باردار میشم؟؟؟؟🥰🥰

گلم از این ب بعد هر وقت اقدام‌کنی ۳ یا ۴ ماه بعدش

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
۸.یا ۹ اسفند معلوم میشه.... شوهرم شرکت خودش استخدام رسمی میشه؟آزمون داد

الان نه 

بستگی ب تلاش همسرت داره ولی در اینده خبر خوش کاری بهش میرسه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل میشی تحصیلکرده ای؟ یک خانم‌ رسمی‌میبینم‌شما رو البته توی شغلتون اینجوری هستی در ظدهر اصلا رسمی ...

@شاباله  جان

دانشجو هستم بله درسته تو ظاهر رسمی و پایه هستم

به نظرتون وارد رابطه میشم؟ چه زمانی؟ 

@شاباله    جان دانشجو هستم بله درسته تو ظاهر رسمی و پایه هستم به نظرتون وارد رابطه میش ...

رابطت و ازدواجت از طریق محل کارته الان نه چون شخصی ک میبینمش الان توی محل کارت نیس یه مدت دیگه نیرو میگیرن و اون اقا جزو جدیدالورود هاست اونجاس ک شما با هم اشنا میشین فک کنم ۲ یا ۳ تا اقا جدید وارد کار میشن

رابطت و ازدواجت از طریق محل کارته الان نه چون شخصی ک میبینمش الان توی محل کارت نیس یه مدت دیگه نیرو ...

سلام عزیزم.شبت بخیر باشه

عزیز برای من حست چیه؟با آقایی ب اسم علیرضا رفیقم.میاد خواستگاریم؟چند وقت دیگه؟خانواده هامون رضایت میدن وقتی از هم بگیم؟؟ممنون میشم بگی🙏❤️

سلام عزیزم.شبت بخیر باشه عزیز برای من حست چیه؟با آقایی ب اسم علیرضا رفیقم.میاد خواستگاریم؟چند وقت د ...

علیرضا خوبه اما امکان داره موقعیت های بهتری سالهای اینده برات پیش بیاد فعلا ک از عشقش کور شدی میخوای فقط همین باشه اما مخالفت خانواده ها هست حتما  چون تفاوت فرهنگی دارین 

یه سری حرفا رو نمیشه گفت عزیزم پس ریپلای نکن امشب  ممنون

ممنونم عزیزم من مشغول به کار نیستم خواستم یه جا برم قبول نکردن 

من کار الانت رو نگفتم شغل ایندت رو پرسیدی منم گفتم یه جای رسمی مابقی اتفاقات هم همونجا پیش میاد

من کار الانت رو نگفتم شغل ایندت رو پرسیدی منم گفتم یه جای رسمی مابقی اتفاقات هم همونجا پیش میاد

شاباله جان شنیدم خیلی حستون قویه میشه جواب منم بدین🤍🥲

بنظرتون کی ازدواج میکنم

اشنایاغریبه

بااونی که توذهنمه

بنظرتون چه جور شخصیتی داره یامیتونی مشخصات چیزی ازش بگی

شاباله جان شنیدم خیلی حستون قویه میشه جواب منم بدین🤍🥲 بنظرتون کی ازدواج میکنم اشنایاغریبه بااون ...

صب یه ریپای بزن منو جوابت بدم

عزیزم من دیشب پرسیدم جوابمو ندادین اگه میشه جواب منم بدین 

حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ از ظاهرش یا هر چی حس کردی میگی ؟

کلا هر چی در موردم حس میکنی بگو گلم