پرنسس_ژاکلین مدیر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 639 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 55 پست @شاباله میشه بگید وحید برمیگرده؟چه حسی بهم داره ؟تهش بهم میرسیم ؟ممنونم 1402/12/06 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h__iva___ عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 2892 دوست عزیز یه جای دیگه جواب دادم اما نه بر اساس حس ششم و این حرفا وحید پسر خوبیه قد بلند و چها ... @شاباله جان میشه بگید راجبه من چی حس میکنین؟ کی ازدواج میکنم ؟ شغلش چیه؟ سنتی یا عاشقانه؟ کی هست؟ شاغل میشم؟
چال_لوپ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 4243 دوست عزیز یه جای دیگه جواب دادم اما نه بر اساس حس ششم و این حرفا وحید پسر خوبیه قد بلند و چها ... فقد توروخدا جواب بده شوهرم عاشق کس دیگ ای شده؟!
آوای_باران_ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1426 بله خوبه جای خوبیه حقوقشم برای الانت خوبه کارت رو ببینن حقوقت رو بیشترم میکنن ۸ یا ۹تومن میخوام بدن؟ نه ساعت کاریش ۸تا ۲ بابیمه ۵ تومن پورسانتم داره.بنظرت خوبه
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1841 فقد توروخدا جواب بده شوهرم عاشق کس دیگ ای شده؟! نه مه دیوانس از پس تو بر نمیاد بره یا یکی دیگه اخه؟این چ سوالی بود تو عشق شوهرتی برای تو میمیره فقط زبونش درازه دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1841 نه ساعت کاریش ۸تا ۲ بابیمه ۵ تومن پورسانتم داره.بنظرت خوبه عدد ۸ دیدم برات فک کردم ۸ تومن میدن بله ب نظرم خوبه اولم گفتم زیر نظرت دارن یه مدت کارت رو ببینن بهای بیشتری میدن بهت دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1841 @شاباله جان میشه بگید راجبه من چی حس میکنین؟ کی ازدواج میکنم ؟ شغلش چیه؟ سنتی ... شاغل میشی تحصیلکرده ای؟یک خانم رسمیمیبینمشما رو البته توی شغلتون اینجوری هستی در ظدهر اصلا رسمی نیستی و خیلیم پایه ای دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
آوای_باران_ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1426 شاغل میشی تحصیلکرده ای؟ یک خانم رسمیمیبینمشما رو البته توی شغلتون اینجوری هستی در ظدهر اصلا رسمی ... من جشنواره شعر مسابقه شرکت کردم بنظرت انتخاب میشم؟
taranejan عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1855 فعلا چون با هم اوکی نیستین نمیاد اما کم کم ب هم نزدیک میشین و ان شالله اونجاس ک اوضاع فکریش هم درست ... سلام خوبین شما... تو تاپیکتون ازتون پرسیده بودم قبلا ولی جوابتونو یادم نیست اون تاپیکتونم تعطیل شدمیشه بگی کی برمیگرده؟
چال_لوپ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 4243 نه مه دیوانس از پس تو بر نمیاد بره یا یکی دیگه اخه؟ این چ سوالی بود تو عشق شوهرتی برای تو میمیره ف ... وااای فدات بشم با حرفت اروم شدم🥺یع ماجرایی تو زندگیم پیش اومد از طرف زن عموم همش فک میکنم شوهرم نسبت بهش حس داره😔این قضیه عین خوره افتاده ب جونم😭
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1841 وااای فدات بشم با حرفت اروم شدم🥺 یع ماجرایی تو زندگیم پیش اومد از طرف زن عموم همش فک میکنم ... نه بابا عموت بفهمه زنشو جر میده زنش هم اجتماعیه اما شوهر تو اینجکری نیس عاقله در ظاهر غیر عاقل ب نظر میرسه دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1841 عزیز دلم ببخشید دوباره مزاحمتون شدم شاباله جان❤️ میشه در مورد شغلم در آینده؟ اینکه فرهنگیان قبول می ... اینجور چیزا رو نمیتونم بگم فقط میگم تلاش کنید ب چیزی ک میخواین پیرسین دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1841 من جشنواره شعر مسابقه شرکت کردم بنظرت انتخاب میشم؟ حسممیگه بله تجلیل میشه ازت اما نمیدونم کی و کجا دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
چال_لوپ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 4243 نه بابا عموت بفهمه زنشو جر میده زنش هم اجتماعیه اما شوهر تو اینجکری نیس عاقله در ظاهر غیر عاقل ب نظر ... 🌹❤️
آوای_باران_ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1426 حسممیگه بله تجلیل میشه ازت اما نمیدونم کی و کجا ۸.یا ۹ اسفند معلوم میشه....شوهرم شرکت خودش استخدام رسمی میشه؟آزمون داد
banoyeeshgh عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3157 دوست عزیز یه جای دیگه جواب دادم اما نه بر اساس حس ششم و این حرفا وحید پسر خوبیه قد بلند و چها ... سلام عزیزم به نظرتون من کی باردار میشم؟؟؟؟🥰🥰 میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده