2777
2789
دوست عزیز یه جای دیگه جواب دادم اما نه بر اساس حس ششم و این حرفا وحید پسر خوبیه قد بلند و چها ...

@شاباله جان 

میشه بگید راجبه من چی حس میکنین؟ 

کی ازدواج میکنم ؟ شغلش چیه؟ سنتی یا عاشقانه؟ کی هست؟ 

شاغل میشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقد توروخدا جواب بده  شوهرم عاشق کس دیگ ای شده؟!

نه م‌ه دیوانس از پس تو بر نمیاد بره یا یکی دیگه اخه؟

این چ سوالی بود تو عشق شوهرتی برای تو میمیره فقط زبونش درازه 

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
نه ساعت کاریش ۸تا ۲ بابیمه ۵ تومن پورسانتم داره.بنظرت خوبه

عدد ۸ دیدم برات فک کردم ۸ تومن میدن 

بله ب نظرم خوبه اولم گفتم زیر نظرت دارن یه مدت کارت رو ببینن بهای بیشتری میدن بهت

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
@شاباله   جان  میشه بگید راجبه من چی حس میکنین؟  کی ازدواج میکنم ؟ شغلش چیه؟ سنتی ...

شاغل میشی تحصیلکرده ای؟

یک خانم‌ رسمی‌میبینم‌شما رو البته توی شغلتون اینجوری هستی در ظدهر اصلا رسمی نیستی و خیلیم پایه ای

فعلا چون با هم اوکی نیستین نمیاد اما کم کم ب هم نزدیک میشین و ان شالله اونجاس ک اوضاع فکریش هم درست ...

سلام خوبین شما... تو تاپیکتون ازتون پرسیده بودم قبلا ولی جوابتونو یادم نیست اون تاپیکتونم تعطیل شد

میشه بگی کی برمیگرده؟ 

نه م‌ه دیوانس از پس تو بر نمیاد بره یا یکی دیگه اخه؟ این چ سوالی بود تو عشق شوهرتی برای تو میمیره ف ...

وااای فدات بشم با حرفت اروم شدم🥺

یع ماجرایی تو زندگیم پیش اومد از طرف زن عموم 

همش فک میکنم شوهرم نسبت بهش حس داره😔

این قضیه عین خوره افتاده ب جونم😭

وااای فدات بشم با حرفت اروم شدم🥺 یع ماجرایی تو زندگیم پیش اومد از طرف زن عموم  همش فک میکنم ...

نه بابا عموت بفهمه زنشو جر میده زنش هم اجتماعیه اما شوهر تو اینجکری نیس عاقله در ظاهر غیر عاقل ب نظر میرسه

عزیز دلم ببخشید دوباره مزاحمتون شدم شاباله جان❤️ میشه در مورد شغلم در آینده؟ اینکه فرهنگیان قبول می ...

اینجور چیزا رو نمیتونم بگم فقط میگم تلاش کنید ب چیزی ک میخواین پیرسین

من جشنواره شعر مسابقه شرکت کردم بنظرت انتخاب میشم؟

حسم‌میگه بله تجلیل میشه ازت اما نمیدونم کی و کجا

دوست عزیز یه جای دیگه جواب دادم اما نه بر اساس حس ششم و این حرفا وحید پسر خوبیه قد بلند و چها ...

سلام عزیزم به نظرتون من کی باردار میشم؟؟؟؟🥰🥰

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده