2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست عزیز یه جای دیگه جواب دادم اما نه بر اساس حس ششم و این حرفا

وحید پسر خوبیه قد بلند و چهارشونه هس پسر با وقاریه ولی شیطونم هس

خانواده دوسته 

الان ذهنش درگیر شما هست اما غرورش نمیذاره چیزی بگه البته حسش بیشتر از غرورشه و غلبه میکنه ب غرورش یکم آشفتگی و ذهن نا ارام براش میبینم کلافه هست نمیدونم از چی ولی خیلی کلافه و سردرگمه

لجبازه یکم اما اخلاقای خوبم داره

وضعیت مالیش معمولیه پولدار نیس

میتونه زندگی رو اداره کنه گاهی وقتا حرفای نسنجیده میزنه 

اگر بیاد خواستگاریت براتون خوبه اما بیشار برای اون خوبه و خوشبحالشه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
دوست عزیز یه جای دیگه جواب دادم اما نه بر اساس حس ششم و این حرفا وحید پسر خوبیه قد بلند و چها ...

وای خدا قربونت برم دقیقا حرفاتون درست بود عالی خصوصیات کاملا درست بود ممنونتم من ک اومدی

اگه میشه بگی میاد خاستگاریم اصن؟

ممنونتم عزیزدل

گلم اینجا که مدنظرمه برم سرکار خوبه؟

بله خوبه جای خوبیه حقوقشم برای الانت خوبه کارت رو ببینن حقوقت رو بیشترم میکنن ۸ یا ۹تومن میخوام بدن؟

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
وای خدا قربونت برم دقیقا حرفاتون درست بود عالی خصوصیات کاملا درست بود ممنونتم من ک اومدی اگه میشه ب ...

فعلا چون با هم اوکی نیستین نمیاد اما کم کم ب هم نزدیک میشین و ان شالله اونجاس ک اوضاع فکریش هم درست میشه مشغله های ذهنیش هم ازش دور میشه

فعلا چون با هم اوکی نیستین نمیاد اما کم کم ب هم نزدیک میشین و ان شالله اونجاس ک اوضاع فکریش هم درست ...

درسته عشقم ممنونم خیلی حالمو عالی کردی مزاحمت نشم ممنون بابت پاسخگوییت❤️😍