2777
2789

یه بارم منو خانواده تو اتاق بودیم بعد من بلند گفتم به خواهر عه  یکی از بازیگر های  خاطرات خوناشام نینیا کیریه بعد خواهرم خواست جمعش. کنه گفت خوب که چی گفتم فامیلیش کیرییییه قیافه بابام😐

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه اومده بودم به یه محله جدید آشنایی نداشتم یه روز یه پتو سنگین دو نفره رو هن هن کنان پیاده برداشت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤣🤣🤣

جررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر. واییییییییییییییییی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

من بازرس بهداشتم رفتم بازدید قصابی کارتشو ک بم داد ی تیکه گوشت چسبید ب دستم هر کاری کردم گوشت  از دستم جدا نمیشد منم دستم بردم سمت قصاب اونم با دستش خواست تیکه گوشت رو برداره ولی کل دستمو گرفت

فک کن کلی مشتری هم داشتن نگاه میکردن

🤣🤣🤣🤣بچه که بودم فک کن کلاس پنجم اینا ، کلاس مختلط بود معلم گفت این ماژیک ببر بده به اونیکی کلاس منم هنوز تو کلاس خودمون بودم حواسم نبود از تو در کلاسمون زدم درو رو به سالن باز کردم و اجازه از سالن خالی گرفتم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣هنوزم یادم میاد میخوام خودمو خفه کنم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

تو ماه محرم همسایه مونو که خیییلی هم باهاش رودرواسی داشتم دیدم گفت بر یزید لعنت گفتم همچنین 🤣🤣🤣🤣🤣مجرد بودم  😂😂😂خانومه داغون شد با این حرفم دیگه سکوت کرد 🤣🤣🤣

نمیدونم اما چند شب پیش تو عروسی موقع خداحافظی به عروس گفتم تولدت مبارک ایشالا هزارساله شی😐💔

خخخخ

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
یکساعت پیش خونه پدرم.خواهرم و دامادمون هم بودن ما دخترها جلوی نامحرم حجاب داریم .با مامان و خواهرم ت ...

حس بدیه😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نمیدونم سوتی میشه یا نه ولی ی ساعت پیش با خانوادم نشسته بودیم خاطرات تعریف میکردیم ...وقتی من داشتم خاطره تعریف میکردم بابام صدای تلویزیون رو بلند کرد

یکم خجالت کشیدم چون حس کردم حرفم مهم نبوده

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋

یه چیز یادم افتادم

من پرستارم چند وقت پیش با یه مامانه حرف میزدیم درد و دل میکرد

میگفت دختر بزرگم مونده ، من اینطور شنیدم که میگه دختر بزرگم مرده

فکر کردم منظورش اینه دختر بزرگش قبلا فوت شده ، اگه الان بود میومد کمک و همراه وایمیساد

برگشتم گفتم خدا رحمتش کنه😂🤦‍♀️

بعد یکم دیگه حرف زد برام جا افتاد که گفت دخترم خونه مونده ، نگران درس و مشق و  خوراکشه

میخواستم سوتی خدا رحمتش کنه رو جمع کنم هی میگفتم خدا کمکش کنه خدا کمکش کنه ، فکر کنه دفعه اول هم همینو گفتم😂😂😂

مراسم خاکسپاری به مادر پسرع خواستم بگم حضرت زینب بهت  صبر  بده گفتم حضرت زینب تو رو ور داره😕😕😕

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

دوستم برام یه ویدیو از فن های بی تی اس فرستاد منم عجله داشتم نگاه کردم و فوری بدون اینکه ببینم چی تایپ کردم نوشتم وقتی ننت عن دو آتیشه است

درصورتی که میخواستم بنویسم وقتی ننت فن دوآتیشه است