2777
2789

کاش بیان پربازدید کنن

آدم دلش خنده های از ته دل میخواد

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکساعت پیش خونه پدرم.خواهرم و دامادمون هم بودن ما دخترها جلوی نامحرم حجاب داریم .با مامان و خواهرم تو اتاق بودیم گرمم شد شومیز و روسری را دراوردم بابا و دامادمون تو حال بودن.بدون اینکه حوایم باشه با بلوزتنگ و شلواربدون روسری اومدم توحال دامادمونم داست نگاه میکرد یه هو متوجه شدم با کلی خجالت برگشتم داخل اتاق

دیروز مامانم تو آزمون شهری رانتدگی قبول شد براش شیرینی بردم می گفت چرا زحمت کشیدی و از این تعارفات بعد گفت ما هین همه نمی خوریم بابا قند داره  می ریزم ببرین بعد ظرف آورد یه مقدار گذاشت تو ظرف بقیشم گفت ببرید من فکر کردم تو ظرفه برا ماست گفتم چه خبره همه زو برا ما گذاشتی که نگ تو ظرفه برا خودشون بوده خخخخ😁😁😁

این آخریش بود

چند روز پیش یکی زنگ زد پرسید شما خانمِ؟ منم گفتم خانم فلانی (فامیلیمو گفتم) 

چرا باید خودمو خانم خطاب کنم اخه😩😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

آره منم انقدر بدم میاد بعضیا خودشونو این جوری معرفی میکنن

هول شدم وگرنه کسیو ندیدم خودشو خانم یا آقا خطاب کنه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

تازه اومده بودم به یه محله جدید آشنایی نداشتم یه روز یه پتو سنگین دو نفره رو هن هن کنان پیاده برداشتم بردم دم یه مغازه که جلوش پتو و حوله و روفرشی آویزون کرده بود با اعتماد به نفس کامل گفتم لطفا این پتو رو برام میشورین؟فقط خیلی عجله دارم اگه میشه تو این هفته تحویل بدین پیرمرده با تعجب نگام میکرد گفت باشه دخترم چشم این بارو میشورم ولی اینجا خشک شویی نیست پتو فروشیه از خجالت آب شدم فقط😑😅🤣

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...