2789
عنوان

حامله شدم🥲😬

631 بازدید | 15 پست

تو عقد فهمیدم حامله ام قرار بود ۲ ساله دیگه عروسی بگیرم و مجبوریم یه ماه یا فوقش دو ماه دیگه عروسی بگیرم خیلی ناراحتم 

فقط شوهرم و مامانم میدونن قرار شد مامانم به مامانش بگه استرس دارم از یه طرف حالت تهوع دارم خیلی از استفراغ بدم میاد 

دلمم نمیخواد سقط کنم 

همه چی بهم ریخته 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهتر بخدا چیه دو سال دیگه عقدی میدونی چقدر اختلاف و‌مشکل بوجود میاد تو عقد طولانی قدمش مبارکه ایشالا جشنتون به خوبی پیش میره

روز عروسیم حال روحیت نمیزاره ویار اذیتت کنه ایشالا

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

مبارکه عزیزم

ان شاءالله همچی ب خیرخوشی بگذره

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

خبری نیست زودتر میری خونت بهتره🤌 از نی نی خوب مراقبت کن

اخه کلی برنامه داشتیم تو یه ماه نمیشه 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دیگه کاریه ک شده،البته بچه حلاله بنظرم مشکلی نیست ،اگع آمادگی دارید دنیاش بیار

مرسی💓

چند سالته گلم ؟ مبارک باشه

دارم میرم ۲۰ این ماه

مرسی

خوش قدم باشه    

مرسی💋

مبارکه عزیزم ان شاءالله همچی ب خیرخوشی بگذره

مرسی گلم

بهتر بخدا چیه دو سال دیگه عقدی میدونی چقدر اختلاف و‌مشکل بوجود میاد تو عقد طولانی قدمش مبارکه ایشالا ...

❤️😍

واااا نندازیشاا😳اشکال ندارع خیلیم عالی سریع بری سر خونه زندگیت من خودم عقدم دو هفته طول کشید سریع عروسی گرفتیم 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌