راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من چی پرسیدم ک فاز دعوا میگیری؟؟ خب سوالم چ ایرادی داره ؟ اونایی ک مشکل نداری بگو
اصن جواب نمیدم
من ب کسی ک بگه رنگ لباسم مشخصاتم رشته تحصیلی الانم اسمم ماه تولدم یا هرچیزی ک بخواد یه جورایی مطمئن بشه از حرفام، اصلا جواب نمیدم نه یک سوال نه هزار سوالش رو
دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
بله تاپیکام قفله چون چن تا ادم بلانسبت بی فرهنگ میان حرفای نامربوط میگن درخواست دوستیم اگر قبول کنم ...
منم میخوام بپرسم ولی تایپک خودم نمیخوام ازت سوال بپرسم
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
اصن جواب نمیدم من ب کسی ک بگه رنگ لباسم مشخصاتم رشته تحصیلی الانم اسمم ماه تولدم یا هرچیزی ک بخواد ...
خب من ک علم غیب نداشتم چ بدونم تو بدت میاد من خودم ب بقیه میگم چرا امروز بداخلاقی
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
راجب اونی ک بهش فک میکنم چ حسی بهم داره میاد خواستگاری یا نه ؟
اصن جواب نمیدم من ب کسی ک بگه رنگ لباسم مشخصاتم رشته تحصیلی الانم اسمم ماه تولدم یا هرچیزی ک بخواد ...
عزیزم ایا شخص مورد نظرم باهاش رابطمو ادامه بدم یا قطع ارتباط کنم
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود