2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درست نی

پلنگی یا طرح پلنگی نیست ؟

عه پس امروز اشتباهه

اوکی حالا تو بگو  

متولد چ فصلیم

راجب ازدواجم بگو 

راجب شخصیتم ؟

راجب اونی ک بهش فک میکنم چ حسی بهم داره میاد خواستگاری یا نه ؟ 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

متولد چ فصلیم راجب ازدواجم بگو  راجب شخصیتم ؟ راجب اونی ک بهش فک میکنم چ حسی بهم داره میاد خ ...

من نمیدونم از من تا اخر عمرت سوال نپرس لطفا

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
@شاباله    میشه برامنو بگییی لدفا🥺🥺 امسال قبول میشم یا نه؟  همسرم اون فکری که ب ...

عزیزم یه حس ششمی تاپیک زده داره جوابتون رو میده ک دیگه نیاز نیس من جواب بدم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
من نمیدونم از من تا اخر عمرت سوال نپرس لطفا

چرا با من مشکل دارین همتون ای بابااا

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چرا با من مشکل دارین همتون ای بابااا

سوالتو قشنگ‌بپرس

اعتماد نداری نپرس کسی مجبورت کرده بپرسی؟

عزیزم یه حس ششمی تاپیک زده داره جوابتون رو میده ک دیگه نیاز نیس من جواب بدم

عزیزم من ازتون چند جا سوال پرسیدم تاپیکای خودتون قفلن درخواستم قبول نکردید... میشه کمکم کنید اینکه وحید برمیگرده؟ چه حسی بهم داره ؟تهش بهم میرسیم ؟ممنونت میشم

والله عزیزم  چن بار پرسیدم کسی جواب نداد

تو تاپیک دیگه تگم کنید نه کسی ک خودش حس ششمه و جواب میده

سوالتو قشنگ‌بپرس اعتماد نداری نپرس کسی مجبورت کرده بپرسی؟

من چی پرسیدم ک فاز دعوا میگیری؟؟

خب سوالم چ ایرادی داره ؟

اونایی ک مشکل نداری بگو 

عزیزم من ازتون چند جا سوال پرسیدم تاپیکای خودتون قفلن درخواستم قبول نکردید... میشه کمکم کنید اینکه و ...

بله تاپیکام قفله چون چن تا ادم بلانسبت بی فرهنگ میان حرفای نامربوط میگن

درخواست دوستیم اگر قبول کنم کل سایت رو باید جواب بدم

توی تاپیک دیگه ای تگم کنید نه تاپیک کسی ک خودش حس ششمه و داره جواب میده