2777
2789
عنوان

تلخی دهن در بارداری و جنسیت جنین

16899 بازدید | 8 پست

سلام مامانا سر دخترم اصلا مزه دهنم تغییر نکرده بود 

الان بارداری دوم هستم ۱۳ هفتمه مزه دهنم بشدت تلخه خیلی عذاب آوره میگن دختر مزه دهن رو تلخ میکنه نظرتون چیه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا ربطی نداره من کل دوران بارداریم دهنم تلخ بود حتی تا سه ماه بعد زایمانم هم همینطور بودم به خاطر ویار شدیدی که داشتم همیشه بالا میاوردم و خونریزی معده کردم چند بار به خاطر اون بود نه جنسیت دختر یا پسر 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نه بابا ربطی نداره من کل دوران بارداریم دهنم تلخ بود حتی تا سه ماه بعد زایمانم هم همینطور بودم به خا ...

خیلی نگرانم اخه چیه این تلخی دهن انقد سرفه کردم امروز تا مردم 

خیلی نگرانم اخه چیه این تلخی دهن انقد سرفه کردم امروز تا مردم 

اسید معده ات زیاد شده به خاطر اونو سعی کن غذاهای آبکی کمتر بخوری و چیزای خیلی شیرین و ترش هم نخوری تشدید می‌کنه من تا لحظه آخر با قرص غذا میخوردم از این نون تست خشک بسته ای ها تو فروشگاه میفروشند از اونا بگیر بخور آب اضافی معده رو میگیره خوبه برات من همیشه از اونا میخوردم چندین سری سر این تو بیمارستان بستری شدم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ممنون گلم حتما میگیرم ❤️مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم ان شاء الله به سلامتی این دوران رو سپری کنی نی نی کوچولو رو صحیح وسلامت بغلش بگیری 😍😍🌹🌹🌹