2777
2789

منی که لانگ دیستنسم و هیچوقت ندیدمش :))

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی میمیرم و زنده میشم🥺

چند ماه یبار میبینمش گاهی ولی وقتی میاد چند روز پیشمه لمقدر روانی و زود رنج شدم میدونم فقط تو میفهمیم🥺

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
منی که لانگ دیستنسم و هیچوقت ندیدمش :))

الهییی چند ماهه؟ چند سالشه ؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
منم خیلی میمیرم و زنده میشم🥺 چند ماه یبار میبینمش گاهی ولی وقتی میاد چند روز پیشمه لمقدر روانی و ز ...

ما تقریبا چن ساعت

خیلی دلم براش تنگ میشه 

سیر نمی شم از دیدنش دوباره می ره

الهییی چند ماهه؟ چند سالشه ؟

نزدیک دوساله 

۱۹🥲

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
ما تقریبا چن ساعت خیلی دلم براش تنگ میشه  سیر نمی شم از دیدنش دوباره می ره

منم چند روز الان هست پس فردا میخواد باز بره انقدر عصبی میشم ازش گاهی شبا گریه میکنم اما بهش نمیگم..

نزدیک دوساله  ۱۹🥲

دوسال ؟؟؟؟؟؟؟ چخبره ایشون بایذ ماه اول میومد شمارو میدید چطور راضی میشی بدو بیاد ببینتت ینی چه