بچه ها من عقدم ماشین گرفتم و شوهرم ماشین نداشت دست اونه چون خودم هنوز میترسم سوار شم اما مشکل من اینه پدرشوهرم هر وقت میخواد ماشینو برمیداره یا هر جا میخوان برن خواهر متاهلش به شوهر من میگ بره دنبالش بنظرتون چی بهشون بگم خیلی از این موضوع ناراحتم
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
خب وقتی خودت ازش استفاده نمیکنی و به قول خودت شده ماشین شخصی بعضیا... بهتره برات سخت باشه تا اینکه روح و روانت آزرده بشه و به خاطر یه ماشین با شوهرت و خانوادش به مشکل بر بخوری
مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
مادر شوهر من هم تو تایمی که ماشین خودشو شوهرمو فروخت تا واسه ما خونه بخره بعضی وقتا ماشین منو استفاده میکرد ومنم ناسپاسی نمیکردم حتی خودم اعلام میکردم ماشین منو استفاده کنیدحتی الانم که پنج سال میگذره وخودش ماشین داره بازم پول بیمه ماشین منو میده
انشا.. هر وقت عروسی کردی و رفتی خونه خودتون اون وقت باز بخر...