2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین چیکار می کردین

131 بازدید | 21 پست

بچه ها من عقدم ماشین گرفتم و شوهرم ماشین نداشت دست اونه چون خودم هنوز میترسم سوار شم اما مشکل من اینه پدرشوهرم هر وقت میخواد ماشینو برمیداره یا هر جا میخوان برن خواهر متاهلش به شوهر من میگ بره دنبالش بنظرتون چی بهشون بگم خیلی از این موضوع ناراحتم 

هیچی ترسو بذار کنار ماشینتو پس بگیر 🙄🙄🙄🙄 خانواده شوهر دست به عروسک من بزنن خط خطی میشن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ماشینو دادی شوهرت از این بابت ناراحت نباش

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

واقعی میخای راحت بشی و کسی هم ازت دلخور نشه 

فقط ماشین و بفروش... به یه بهونه ای 

چون هر چی بگی حتی به خوبی... برات حرف درست میکنن

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
اخه بدون ماشین خیلی سخته

خب وقتی خودت ازش استفاده نمیکنی و به قول خودت شده ماشین شخصی بعضیا... بهتره برات سخت باشه تا اینکه روح و روانت آزرده بشه و به خاطر یه ماشین با شوهرت و خانوادش به مشکل بر بخوری

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

مادر شوهر من هم تو تایمی که ماشین خودشو شوهرمو فروخت تا واسه ما خونه بخره بعضی وقتا ماشین منو استفاده میکرد ومنم ناسپاسی نمیکردم حتی خودم اعلام میکردم ماشین منو استفاده کنیدحتی الانم که پنج سال میگذره وخودش ماشین داره بازم پول بیمه ماشین منو میده 

اخه بدون ماشین خیلی سخته

انشا.. هر وقت عروسی کردی و رفتی خونه خودتون اون وقت باز بخر... 

مادر شوهر من هم تو تایمی که ماشین خودشو شوهرمو فروخت تا واسه ما خونه بخره بعضی وقتا ماشین منو استفاد ...

اگه ارزش داشته باشن و قدرشناس آدم ناراحت نمیشه ولی وقتی بی معرفتن و هیچکاری برات نمیکنن خیلی زوره