2777
2789
عنوان

به نظرتون بره خونه ی پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حماقت که شاخ و دم نداره!!!

بگید برو میره، بگید نرو هم میره عزیزم....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
واسه دعای معراج که نمیگه بیا صد درصد رابطه هم میخواد حالا دیگه خودش میدونه 

دعای معراج رو خوب اومدی 

😂😂😂😂😂

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
شاید واقعا دختره رو دوس داره  دختره اگر عاقل باشه اتفاقی نمیافته

بخاد تجاوز کنه عاقل بودن بدردش نمیخوره الان باید عاقل باشه نره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

عقل خودش چی میگه؟؟

اون پسره یه زری زده گفته خانوادش آمریکان اینم باور کرده؟

تو خونه خالی چیکار میکنن بنظرت زیارت نمیکنن که ...ای بابااااا!!!!

صبور باش . گاهی برای بهتر شدن باید از بدترین شرایط عبور کرد.🌸🌙
بابا گناه چی پسره 27 سالشه دوستم 18 بعدم فقط دو بار همو دیدن بیرون  این اشغال یه قصدی داره

با هم برین 

دوستت بره بالا بگه دوستم پایین منتظرمه میخواستم روتو زمین نندازم داریم با هم میریم خرید ازش خواستم ی لحظه بیاد دم خونت ک تو رو ببینم بعد بریم 

اگه گفتن توام بری بالا قبول نکن بگو خریدم واحبه و اصرار کن ک باید برین