2777
2789
عنوان

بچها کمک یه پسره هست عکس میزارم

225 بازدید | 28 پست

کلا من از سر سرگرمی باهاش پنج دقیقه صحبت کردم حالا همش پیگیره

هرچی باهاش سرد رفتار میکنم خودش بره نمیره بیشتر کنه میشه

چیکار کنم اینو کارماش نگیرتم یجوری که خودش ول کنه بره

الان عکس یکی از چتامونو میفرستم خودتون ببینید خیلی چندشم میشه

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاک کن

اونجوری بعد دلش میشکنه

خیلی دل نازکه خوشم نمیاد پسر اینجوری اصلا باهاش حرف عاشقانه هم نزدم دوست بودیم یهو پیله کرد

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

جامعه حمایت از مردان مثل امروزی کجا هستن که دفاع کننایا ما برای شما سرگرمی هستیمایا ما برای شما یک ش ...

تو چی میگی این وسط

اصلا دوست بودیم سر جمع یک روزم حرف نزدیم پیله شده حرفا عاشقونه میزنه با اینکه من قصد رابطه ندارم

شماها هولید که تو ۱ روز این کاراتون شروع میشه

نیومد اسی؟

نه نوشته به زودی منتشر میشه فکر کنم یک ساعت دیگه میاد با این سایت گندشون

خداکنه تو گوگل نمونه ببینه دوستاش

تو چی میگی این وسطاصلا دوست بودیم سر جمع یک روزم حرف نزدیم پیله شده حرفا عاشقونه میزنه با اینکه من ق ...

حالا چرا انقد تندی

شوخی کردم

آف کورس که نرمال نیست

دل شکستنم نداره راستش رو بگو و خداحافظ

حالا چرا انقد تندیشوخی کردم آف کورس که نرمال نیست دل شکستنم نداره راستش رو بگو و خداحافظ

نمیدونم والا میگن دل نازکه رو عصابمه سریع ابراز علاقه میکنه حالا بزار بیاد خودت ببین چجوری از سرم بازش کنم