اره خیلیا خیانت میکنن ولی قید زن و بچه و زندگیشون و که نمیزنن
این دیگه از اوناشه
یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃� 🍂🍁🍁🍂🍃🍃 تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم 🍃🍃🍂🍁🍁🍂 اونی که واقعی عاشقته منم منم منم 🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 � �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂 🍂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما اجرا بزار اگر چیزی داره توقیف کن ..اگه طلا داری بزار بانک ..همه کارها را دقیق انجام بده ..شما بچه داری و از این به بعد باید بجه را حمایت کنید..لطفا اگه چیزی گرفتی و اومد گفت رضایت بده میخوام برگردم 'گول نخوری ..مردی که یکبار رفت باز هم میره
یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃� 🍂🍁🍁🍂🍃🍃 تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم 🍃🍃🍂🍁🍁🍂 اونی که واقعی عاشقته منم منم منم 🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 � �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂 🍂
اخه بعضیا میگن اشتباه کردی این کارو کردم،ولی من فک میکنم خوب کاری کردم اون چون عوضی داره اذیتم میکنه ...
اگه مهریه نداشتی حرف از توافقی هم بهت نمیزد میرفت مستقیم درخواست طلاق میداد و تمومش میکرد هر جور که هست مهرتو بگیر کار خوبیم کردی . دیگه میخواستی چیکار کنی مهرتم ببخشی بره به خوشی با اون عنتر خانوم زندگیشونو در آرامش آغاز کنند تو چه مهرت رو بگیری چه نگیری اون با تو نمیمونه اون بهت وفادار نمیشه هر چی بیشتر کنارت باشه بیشتر بهت ضربه میزنه راحت میتونه از تو بگذره بدونه اینکه حال تو رو بفهمه
ببین اونجا برات گفتم منم شرایط تو رو داشتم ولی فکر بعد از طلاق میکردم میدیدم بدتره چون دوتا بچه داشتم آواره میشدن اونم زن میگرفت بچه هام میشدن زیر دست زن بابا من خودم زیر دست زن بابا بودم خونه بابامم زیر دست زن بابام اوضاعم بدتر میشد بخاطر همین هربلایی سرم آورد کوتاه اومدم تو اگر شرایطت فرق داره پشتوانه داری خونه بابات بهتره طلاق بد نیس
تعقیب کن یا به یکی بگو تعقیبش کنن آمارش دربیارن برو پیش خانومه گیساشو بکند :گیس بریده رو البته ازطری ...
ببین این زنا گیس کشی ندارن چون بری میگه شوهرت افتاده دنبال من ول من نمیده برو یقه شوهرت بگیر دستشونم بزنی میرن شکایت میکنن زنا ایقد هرزه شدن که بیا ببین