2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 59 پست
همش فک میکنم میگم ایراد از من بود کجا اشتباه کردم،قیافم بد بود،هزارتا فکرو خیال

ببین عزیزم فکر و خیال نکن اون مریضه

و متاسفانه جامعه الانمون خیلی کثیفه و راه خیانت راحته

چه نشونی و شماره ای از دختر ندارم،هرچی تلاش می‌کنم نمیتونم پیداش کنم چون شوهرم گوشیش رمز داره و هزار ...

تعقیب کن یا به یکی بگو تعقیبش کنن آمارش دربیارن برو پیش خانومه گیساشو بکند :گیس بریده رو البته ازطریق مهریه ونفقه حق شوهرتم بزار کف دستش

خداکمکت کنه عزیزم 

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزا بره سرش به سنگ بخوره بفهمه چه دردی داره با اینجور زنا بودن هر روز یه حرف از یکی بشنوه بسشه 

همین الان همه دارن بد و بیراه بهش میگن،تف و لعنتش میکنن،بازم از رو نمیره،امیدوارم با چشم گریون گرفتار بشه،

خسته ترینم
تعقیب کن یا به یکی بگو تعقیبش کنن آمارش دربیارن برو پیش خانومه گیساشو بکند :گیس بریده رو البته ازطری ...

اون هرزه رو پیدا کنم جرواجرش میکنم بدجور

خسته ترینم
اگه فهمید خواست از خونه بکنم بیرون زنگ بزم ۱۱۰ صورت جلسه کنن واست که بهت نفقه تعلق بگیره وعدم تمکین ...

اره همین کارو میکنم احتمالا بیرونم میکنه

خسته ترینم
خیلی دیدم بعضی ها اگه زندگی با همسرشون هم هیچ مشکلی نداشته باشه بازم خیانت میکنن چون مریضن واینا ...

به اینجور ادما میگن تنوععع طلب هر کاری کنن سیر مونی ندارن  جامعه هم که ماشا الله شده شوی خیابووونی همه مدل نوع به نوع رنگ به رنگ موجووده کمتر کسی میتونه خودشو با این وضع کنترل کنه 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
به اینجور ادما میگن تنوععع طلب هر کاری کنن سیر مونی ندارن  جامعه هم که ماشا الله شده شوی خیابوو ...

اره خیلیا خیانت میکنن ولی قید زن و بچه و زندگیشون و که نمیزنن

خسته ترینم
زنگ میزنم ۱۱۰ میگم یه دیونه داره اذیت میکنه،۲۰۰ تا

چی بگم خواهر منم شوهرم سال ها اینجوری اذیتم میداد خیانت میکرد و همش میگفت نمیخامت میگفت خانوادم تو رو برام گرفتن میگفت بیا مهریت ببخش خودتم طلاق بگیر دستم میگرفت میبردم در دادگاه به زور میگفت بیا همه چیت ببخش طلاق بگیر تو دادگاه میگفتم من مهریم میخام شروع میکرد فحش دادن خیلی اذیتم کرد خیلی الان شدم یه بیمار که افتاده روجا روماتیسم گرفتم دکتر میگه برا استرسه افسردگی گرفتم داغونم فقط عمرم رفت ک رفت

همین الان همه دارن بد و بیراه بهش میگن،تف و لعنتش میکنن،بازم از رو نمیره،امیدوارم با چشم گریون گرفتا ...

تو بسپارشون بخدا خودش میدونه از کجا بسوزونتش که دادش بره تا هفت اسمون 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂