2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 59 پست

آره غلط کرده مرتیکه آشغال حقتو باید بگیری.

اگه میتونی یه مدت باهاش زندگی کنی  تا فرصت پیدا کنی  اگر اون خراب  متاهل باشه که خیلی کارت راحته و کلاً همه چی به نفع تو میشه تمام حق و حقوقت رو باید قانونی بده.و کسی که بی آبرو میشه هم در مخضر خدا هم در دنیا اونه.اینم بدون الان خیانت خیلی زیاد شده بیشترم تو متاهل ها ولی اگر بشه قانونی ثابت کرد دادگاه متاهل ها اسمش حد هست و چنان باهاشون برخورد میشه که از دماغشون در میاد اون خوشی حروم،البته این دادگاه حد برای متاهل بودن هر دو هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورت میشه بخاطر یه هرزه قید زن و بچه و زندگیشو بزنه

اینجور ادممم بمیره هم بخدا کمه براش اخه بگو ادمممم چی تو زندگیت کم داشتی که این کارو کردی خوشی زده بود زیر دلتتت 😡

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
آره غلط کرده مرتیکه آشغال حقتو باید بگیری. اگه میتونی یه مدت باهاش زندگی کنی  تا فرصت پیدا کنی ...

چه نشونی و شماره ای از دختر ندارم،هرچی تلاش می‌کنم نمیتونم پیداش کنم چون شوهرم گوشیش رمز داره و هزارتا سوراخ قایم میکنه

خسته ترینم
اینجور ادممم بمیره هم بخدا کمه براش اخه بگو ادمممم چی تو زندگیت کم داشتی که این کارو کردی خوشی زده ب ...

خیلی دیدم

بعضی ها اگه زندگی با همسرشون هم هیچ مشکلی نداشته باشه

بازم خیانت میکنن چون مریضن

واینا اصلا نباید ازدواج کنن

اینجور ادممم بمیره هم بخدا کمه براش اخه بگو ادمممم چی تو زندگیت کم داشتی که این کارو کردی خوشی زده ب ...

همه بهش همین و میگن خانوادش میگن تو لیاقت زن خونگی نداری باید همون هرزه بگیری

خسته ترینم
خیلی دیدم بعضی ها اگه زندگی با همسرشون هم هیچ مشکلی نداشته باشه بازم خیانت میکنن چون مریضن واینا ...

همش فک میکنم میگم ایراد از من بود کجا اشتباه کردم،قیافم بد بود،هزارتا فکرو خیال

خسته ترینم
همه بهش همین و میگن خانوادش میگن تو لیاقت زن خونگی نداری باید همون هرزه بگیری

بزا بره سرش به سنگ بخوره بفهمه چه دردی داره با اینجور زنا بودن هر روز یه حرف از یکی بشنوه بسشه 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂