2777
2789
عنوان

از بین بردن ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 57381 بازدید | 82 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انزیم خوب نیست اصلا بافت لبو ازبین میبره ورمش بره خوب نشد صبرکن خودش میره کلا

شما تجربه آنزیم رو داری من الان یکسال و پنج ماه رولاکس تزریق کردم نرفته یعنی انزیم نزنم؟از فرمش خیلی ناراضی ام

شما تجربه آنزیم رو داری من الان یکسال و پنج ماه رولاکس تزریق کردم نرفته یعنی انزیم نزنم؟از فرمش خیلی ...

سلام عزیزم من نزدم اطرافیانم زدن اگربعد اینهمه مدت نرفته برو تخلیه کن پیش ی کترخوب برو

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اونهایی که انزیم زدن به بافت لبشون اسیب نزده؟

اسیب ک میزنه اما وقتی تواینهمه مدت ازبین نرفته باید تخلیه کنی خطرناکه 

یسری ژلا مثل الانسه چندساله عستن و معتبر

اما ژلی ک شمازدی من اصلانشنیدم چینیه خطرناک

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
منم مثل شما پشیمونم شما چکار کردی آنزیم زدی ؟ نتیجه چی شد

سلام عزیزم من 2 اسفند ژل نورامیس یک سی سی زدم..یعنی نیم سی سی لب بالا و نیم سی سی لب پایین..خب اولش که خیلی ورم داشت خودم ترسیده بودم و بیست روز بعدش باید ترمیم میرفتم اما نرفتم... ولی به مرور ورمش رفت کبودیش برطرف شد و کم کم حجمش کمتر شد..دیگه آنزیم نزدم.

منم مثل شما پشیمونم شما چکار کردی آنزیم زدی ؟ نتیجه چی شد

من اولش فکر میکردم به چهرم نمیاد و... ولی چون ترمیم هم نرفتم دیگه به مرور حجمش کمتر شد الان متوسطه و با این فرم و همین اندازه دوسش دارم امیدوارم دیگه بیشتر از این آب نشه😂

البته ژل نورامیس خیلی زود جذبه چون مارکش خوبه..البته من ترمیم نرفتم.

و شما رو نمیدونم چه ژلی تزریق کردید.

رولاکس کره ایی هست؟؟تخلیه لابد خیلی درد دا ه

به نظر من جای معتبر برو تحقیق کن و آنزیم بزن...تخلیه احساس میکنم درد بیشتری داره و بخاطر جراحتی که روی لب ایجاد میکنه که تخلیه کنه شاید این جای جراحت تا مدت ها بمونه...آنزیم من نزدم ولی توی اینترنت دیدم اولش که آنزیم میزنن لب خیلی ورم میکنه اما تا 24 ساعت بعدش اون مواد شروع میکنن به تجزیه ژل و رفته رفته حجم لب کمتر میشه و لب برمیگرده به حالته طبیعی..

به نظر من تخلیه اصلا کار خوبی نیست چه بسا جراحتی که روی لب ایجاد کرده باعث خونریزی بشه و ممکنه همه ی ژل هم تخریب نشه..واقعا با تحقیق بالایی این کار رو انجام بدین...اگه آنزیم بافت لب رو از بین میبرد که از اول این راه رو انجام نمیدادن.