2777
2789
عنوان

مامانم خفم کرد

448 بازدید | 32 پست

اشب تولدمه بابام خیلی مهربونه همش بهم میگه تولدت مبارک خیلی دوست دارم و از این حرفا اما مامانم ایچوقت دوسم نداره چند ماهه برام لباس نخریدن و بابام قول داده بود برای تولدم فرش های خونه رو ور داریم بابام رفت سر کار و من وقتی به مامانم گفتم کی فرش هارو ور میداریم عصبانی شد و اومد سمته من و شروع کرد به کتک زدنم این هم بگم که میشم ۱۴ ساله و خودشو انداخت رو من و دستشو گذاشت رو دهن و بیتیم که نتونم نفس بکشم و میزدم و میگفت امروز میکشمت خواهرم هم فقط وایساده بود نگام میکرد بزور زیرش دست و پا میزدم اما براش هیچ اهمیتی نداشت و داشت خفم میکرد نمیتونستم نفس بکشم بزور فرار کردم رفتم تو حموم به بابام زنگ بزنم اومد بزور درو باز کرد و گوشیرو گرفت و دوباره زدم تا میتونست زدم همه ی بدنم درد میکنه هر روز کتکم میزنه و منم افسردگی گرفتم و همه ی نمره هام بد شده و بخاطر همین باز کتکم میزنه 

چیکار کنم دیگه تسته شدم هر روز دارم گریه میکنم

تروخدا کمکم کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهیی.به بابات بگو عزیزم.اگه بازم درست نشد به مادربزرگ یا فرد برزگتر بگو با مامانت صحبت کنه

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
الهی عزیزم🥲❤️ میتونی بابات راضی کنی مامانت ببرید پیش روانشناس؟

بابام میگه اذیتش نکن اخه من که کاری نمیکنم تازه مامانم میگه من باید برم پیش روانشناس

فرش های خونه تون چکار به تو داره .بعد مادرت بخاطر همین عصبیه

الان تقصیر دختره؟هرچیم دخترش بگه حق نداره دست روش بلند کنه.بچه شه ولی ادمه.نخریدتش که

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
بابام میگه اذیتش نکن اخه من که کاری نمیکنم تازه مامانم میگه من باید برم پیش روانشناس

اون باید بره...

ولی سعی کن تا میتونی خیلی باهاش حرف نزنی تو اتاقت بمون میدونم سخته ولیت حمل کن ۳ سال دیگه میری دانشگاه و ازاد میشی🥲

اون باید بره... ولی سعی کن تا میتونی خیلی باهاش حرف نزنی تو اتاقت بمون میدونم سخته ولیت حمل کن ۳ سا ...

میرم تو اتاقم میاد میگه چرا تو اتاقتی و اتاقم با خواهرم یکیه و میرم تو اتاق خواهرم میگه برو بیرون

میرم تو اتاقم میاد میگه چرا تو اتاقتی و اتاقم با خواهرم یکیه و میرم تو اتاق خواهرم میگه برو بیرون

کتاب بخون بگو دارم کتاب میخونم یا دارم درس میخونم یه جورایی دوست داره بهت گیر بده شایمد از یه جایی ناراحته میخواد سر شماها خالی کنه🥲