2777
2789
عنوان

دارم کارت عروسی می نویسم...😍

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 26 پست

مبارک باشه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

برامن عروسی نگرفتن😔خدا این قوم شوهر منو محو کنه 😑

براهمین اسم عروسی میاد خوشحال میشم🤗ذوق میکنم 😊ایشالا خوشبخت بشن و عاقبت بخیر سال دیگه شماهم عمه بشی😍

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
ترو خدا دعا کن عروسی داداش منم سر بگیره مشگلات مالی دارن

ایشالا به سلامتی

تاپیک بزنی بگی عروسی داداشم چی بپوشم😁

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آجی برامنم لطفا دعا کن منم خیلی سریع این خوشی تجربه کنم بشینم لیست مهمونای عروسیم بنویسم دست راستت رو سر من

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مبارک باشه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 برامن عروسی نگرفتن😔خدا این قوم شوهر منو محو کنه 😑 براهمین اسم عروسی میا ...

ممنونم گل🌹🌹

ایشالا

فقط برادرزاده ام به من بره خیلی خوب میشه🤣😂😂😂

آجی برامنم لطفا دعا کن منم خیلی سریع این خوشی تجربه کنم بشینم لیست مهمونای عروسیم بنویسم دست راستت ر ...

ایشالا عزیز دلم

تاپیک بزنی بگی موهامو چه مدلی درست کنم واسه عروسیم😁

ایشالا عزیز دلم تاپیک بزنی بگی موهامو چه مدلی درست کنم واسه عروسیم😁

الهی خدا از دلت بشنوه انشالله به امید این روز عزیز💚یا امام زمان💚

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ممنونم گل🌹🌹 ایشالا فقط برادرزاده ام به من بره خیلی خوب میشه🤣😂😂😂

فدات مهربون😊🤗

خود بچه ننه بابا داره چرا به عمه بره😂😂😂😂😂حالا اخلاقش بهت بره خیلی خوب میشه😍

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
فدات مهربون😊🤗 خود بچه ننه بابا داره چرا به عمه بره😂😂😂😂😂حالا اخلاقش بهت بره خیلی خوب میشه😍

نه اخلاقم بدرد نمیخوره😅

خوشگلیش به من بره کافیه😅

من خودم به عمم اینا رفتم😁

نه اخلاقم بدرد نمیخوره😅 خوشگلیش به من بره کافیه😅 من خودم به عمم اینا رفتم😁

😂😂😂😂واییییی مامانت چقدر حرص خورده که بچه ایی که ۹ ماه تو شکمش بوده الان که زاییده شبیه خواهر شوهره شده😂😂😂😂😂

😂😂😂😂واییییی مامانت چقدر حرص خورده که بچه ایی که ۹ ماه تو شکمش بوده الان که زاییده شبیه خواهر شوه ...

نه از خداشم باشه خوشگل شده بچه ش😅😂😂

خودش که راضیه از نتیجه😁

نه از خداشم باشه خوشگل شده بچه ش😅😂😂 خودش که راضیه از نتیجه😁

عی جونم🙃🤗😍