بانوی_گلهای_کاملیا مدیر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24604 عنوان دارم کارت عروسی می نویسم...😍 | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 26 پست عروسی داداشمه، دارم اسامی افراد رو روی کارت ها می نویسممثلا خوش خط خانواده منم😂😅خواستم این حس خوب رو انتقال بدم و بگم ایشالا قسمت همه ی اون مجردهایی که دوست دارن ازدواج کنن🧡اگه دوست داشتین لایک کنید براتون دعا کنم که نوبت شما هم بشه ایشالا😍 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی. 1402/12/06 | 11:15 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayda2024 عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 4230 مبارک باشه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳برامن عروسی نگرفتن😔خدا این قوم شوهر منو محو کنه 😑براهمین اسم عروسی میاد خوشحال میشم🤗ذوق میکنم 😊ایشالا خوشبخت بشن و عاقبت بخیر سال دیگه شماهم عمه بشی😍 یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24604 ترو خدا دعا کن عروسی داداش منم سر بگیره مشگلات مالی دارن ایشالا به سلامتیتاپیک بزنی بگی عروسی داداشم چی بپوشم😁 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30650 آجی برامنم لطفا دعا کن منم خیلی سریع این خوشی تجربه کنم بشینم لیست مهمونای عروسیم بنویسم دست راستت رو سر من هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24604 مبارک باشه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 برامن عروسی نگرفتن😔خدا این قوم شوهر منو محو کنه 😑 براهمین اسم عروسی میا ... ممنونم گل🌹🌹ایشالافقط برادرزاده ام به من بره خیلی خوب میشه🤣😂😂😂 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24604 آجی برامنم لطفا دعا کن منم خیلی سریع این خوشی تجربه کنم بشینم لیست مهمونای عروسیم بنویسم دست راستت ر ... ایشالا عزیز دلمتاپیک بزنی بگی موهامو چه مدلی درست کنم واسه عروسیم😁 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24604 قربون کله اسکاجیم . چندش😏😏🤣🤣😂😂 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30650 ایشالا عزیز دلم تاپیک بزنی بگی موهامو چه مدلی درست کنم واسه عروسیم😁 الهی خدا از دلت بشنوه انشالله به امید این روز عزیز💚یا امام زمان💚 هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
ayda2024 عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 4230 ممنونم گل🌹🌹 ایشالا فقط برادرزاده ام به من بره خیلی خوب میشه🤣😂😂😂 فدات مهربون😊🤗خود بچه ننه بابا داره چرا به عمه بره😂😂😂😂😂حالا اخلاقش بهت بره خیلی خوب میشه😍 یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24604 فدات مهربون😊🤗 خود بچه ننه بابا داره چرا به عمه بره😂😂😂😂😂حالا اخلاقش بهت بره خیلی خوب میشه😍 نه اخلاقم بدرد نمیخوره😅خوشگلیش به من بره کافیه😅من خودم به عمم اینا رفتم😁 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
ayda2024 عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 4230 نه اخلاقم بدرد نمیخوره😅 خوشگلیش به من بره کافیه😅 من خودم به عمم اینا رفتم😁 😂😂😂😂واییییی مامانت چقدر حرص خورده که بچه ایی که ۹ ماه تو شکمش بوده الان که زاییده شبیه خواهر شوهره شده😂😂😂😂😂 یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بانوی_گلهای_کاملیا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24604 😂😂😂😂واییییی مامانت چقدر حرص خورده که بچه ایی که ۹ ماه تو شکمش بوده الان که زاییده شبیه خواهر شوه ... نه از خداشم باشه خوشگل شده بچه ش😅😂😂خودش که راضیه از نتیجه😁 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
ayda2024 عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 4230 نه از خداشم باشه خوشگل شده بچه ش😅😂😂 خودش که راضیه از نتیجه😁 عی جونم🙃🤗😍 یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺