2777
2789
عنوان

دارم کارت عروسی می نویسم...😍

325 بازدید | 26 پست

عروسی داداشمه، دارم اسامی افراد رو روی کارت ها می نویسم

مثلا خوش خط خانواده منم😂😅

خواستم این حس خوب رو انتقال بدم و بگم ایشالا قسمت همه ی اون مجردهایی که دوست دارن ازدواج کنن🧡

اگه دوست داشتین لایک کنید براتون دعا کنم که نوبت شما هم بشه ایشالا😍

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

مبارک باشه 🤩

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به لطف خدای مهربان،  همیشه شاد و سلامت باشن و 

خوشبخت و عاقبت بخیر بشن 😍🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

منم تنها خوش خط خانواده پدری بودم تا میگفتن عروسی فلانیه من داغ میکردم.ان شاالله همیشه کارت دعوت شادی بنویسی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
منم تنها خوش خط خانواده پدری بودم تا میگفتن عروسی فلانیه من داغ میکردم.ان شاالله همیشه کارت دعوت شاد ...

ممنونم خانوم گل😘

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز