یه فامیل داشتیم همیشه به شوهرش میگفت او(به فارسی میشه اون) یه سری زنگ زده بود به شوهرش برادر شوهر جوابشو داده بود بهش گفت اون اونجاست(ترکی گفته بود که او اوردادی) داداششم گوشی رو داده بود بهش😂😂
دلم سوخت به همسرش🤣
عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
به ندرت پیش میاد فامیلیش رو صدا کنم تو جمع و تو تنهایی هامون یه آقا میزارم قبل اسمش خیلی خوشش میاد و یه جورایی یه نوع احترام محسوب میشه خصوصا تو جمع این احترامه بیشتر به چشم بقیه هم میاد تو تنهایی ها علاوه بر این عشقم و جیگرم و این چیزا هم صدا میکنم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛