2777
2789
عنوان

عشق

117 بازدید | 20 پست

کاش زندگی  اونجوری که دلمون میخواست پیش میرفت من یکی رو دوست دارم فقط تو سلف میبنمش اونم منو میبینه با لبخند نگام میکنه تو تصوراتم بچه هم ازش دارم خیلی خوشحالم که جرات کردم باهاش حتی در این  حد هم باشم  . باخودم میگم زندگی  فقط یکباره  من تو زندگیم تا حالا خیلی کارها رو نکردم الان با اینم خوشحالم حتی تو ذهنم  میل جنسی هم دارم ولی خودم رو سرزنش نمیکنم از این بابت 

فک کنم طبیعیه وقتی از کسی خوشت بیاد این تصورات رو داشته باشی دیگه . انشاءالله که اونم همین حس رو ب تو پیدا کنه 

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
فک کنم طبیعیه وقتی از کسی خوشت بیاد این تصورات رو داشته باشی دیگه . انشاءالله که اونم همین حس رو ب ت ...

اونم  پیدا  کرده  من از انعکاس رفتارهای اون همچین حسهایی رو دارم وگرنه اینجوریذفکر نمبکردمدفقط موفق بهذحرف زدن نشدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم  پیدا  کرده  من از انعکاس رفتارهای اون همچین حسهایی رو دارم وگرنه اینجوریذفکر نم ...

خب پس باید منتظر باشیی  ک بیاد جلو اعتراف کنهه

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
خب پس باید منتظر باشیی  ک بیاد جلو اعتراف کنهه

یه روز داخلی اتاق مارو گرفت من احمق متوجه نشدم تهش گفتم اشتیاهدکرفتی گفت که من شماره موبایلی رو کرفتم گفتم اینجا خط ثابته 

یه روز داخلی اتاق مارو گرفت من احمق متوجه نشدم تهش گفتم اشتیاهدکرفتی گفت که من شماره موبایلی رو کرفت ...

ریدی اون داشت چراغ سبز نشون میداد 😂😂😂😂

نه  نریدم نمیدونستم اونه صداش رو نشناختم

واقعا خب مشخصه اون بخاطر تورنگ زده پیگیرت بوده قطعا یکم دیگ بگذره جدی تر وارد عمل میشه

اصلا هیچ وقت به اتاق ما زنگ نزده 

خب مشخصه اصن دلیلی هم ک واسه زنگ زدنش آورد گفت شماره موبایل اصن زایع بود

احوالپرسی کرد حداقل مبتوست بگه فلان واحد گرفتم نمیدونم چرا کفت موبایلی رو کرفتم 

شاید زیر پوستی میخاست بگه شماره توبده😂

شاید زیر پوستی میخاست بگه شماره توبده😂

نمیدونم شماره موبایل هم بهش میدادم  بقیه همکارام بودن میفهمیدن ضایع بود ولی من اینجور فکر میکنم  ما سرپرستامون رفتن سلف پایین اون موقع که اونها رفتن  اقا با همکاراش هنوز داشتن غذا میخوردن احتمالا گفته حالا که اینها تو اتاق نیستن  بهش بزنگم 

نمیدونم شماره موبایل هم بهش میدادم  بقیه همکارام بودن میفهمیدن ضایع بود ولی من اینجور فکر میکنم ...

آهااا پس بگو . احتمالا میخاسته صداتو هم بشنوه.

قطعا دیر یا زود میاد وآضح تر  بهت میگه 

آهااا پس بگو . احتمالا میخاسته صداتو هم بشنوه. قطعا دیر یا زود میاد وآضح تر  بهت میگه

تا قبل ماه رمضون بیاد بگه بعد اینکه  تا قبل عید ما چند روز دیگه از اون شرکت میریم  ما حسابرس اونجا هستیم