2821
2789
عنوان

رابطه جدید

547 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من یه مدتی هست با یه اقایی اشنا شدم که ۷ سال ازم بزرگتره وضعیت مالی خیلی خوبی دارن و خانواده ی سرشناسی هستن ولی نمیدونم چجوری ادمیه متعهده یا نه همدیگرم دوست نداریم فقط از هم خوشمون اومد پیشنهاد دادن و میریم بیرون بببینیم بهم میخوریم یا ن ظاهر و صدای خیلی خوبی دارن منم خوشگلم واقعا 

بنظرتون چجوری باید فهمید که ینفر متعهده یا خیانتکاره یا دوست داره یا میخواد بازیت بده یا رابطه … میخواد 

دوستام خیلی بهم حسودی میکنن بابت این رابطه هی اسم ماشینشو میگن بعد میگن یکی اومد گفت چطوری مزاحممون شد فقط برای اینکه دلسرد بشم نسبت بهش چون وضعیت مالی پارتنر ای اونا اصلا خوب نیست 

با دوستام چیکار کنم؟ و اینکه خیلی حرف پشت این خانواده هست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با افراد سمی که سعی دارن خوشیتو بهم بزنن حتی اگه دوستت باشه دوری کن واقعا نمیشه به اینا دوست گفت درضمن شما باید به خودتون زمان بدید تاطرفو بشناسید چون در زمان کوتاه نمیشه تصمیم گیری کرد از رفتار و حرف زدنهاش متوجه می شید به مرور زمان که چه جور آدمی هس 

اونا دوست نیستن خانم. دشمن هستن ، شما هنوز یاد نگرفتید که نیازی نیست مسائل شخصی خودتون رو به دوستاتون بگید پس شک نکنید در تشخیص اینکه طرف متعهد هست یا نه به مشکل میخورید. 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.