2777
2789
عنوان

رابطه جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصمیم گرفتم دیگه هیچیمو بهشون نگم 

میگه، هر کسی را همدم غم ها و تنهایی مدان، سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست. اون فقط از روی حسادت دارن نظر میدن

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

میتونم بهش اعتماد کنم؟ 

اعتماد نه هنوز...طرف مقابلتو کامل نمی شناسی ک بهش اعتماد کنی  منظورم اینه پای صحبتهایش بشین حداقل6ماه وقت میخواد تاطرف مقابل روبشناسی سوالات مهم  خودتو بپرس ببین چی جواب میده فقط پول داشتن و صرفا ماشین مدل بالا شرط نیس  درکناراینهاشناختن شخصیت و اخلاق وخصوصیات فردی ش هم مهمه

این دوستا از همپنان که بد طرفو میگن بعد تا کات کرد خودشونو میچسبونندبهش.  اصولا با تحقیقم نمیفهمی گلم چون خانواده ای که وضعشون خیلی خوبه حسود دورشون زیاده نمیگم همه ولی خیلیا حسرت میخورن و ممکنه ازدواج شما رو بخوان خراب کنن.  یکسال آشنایی بهتون فرصت شناخت بهتری میده اللته که اینم ملاک نیست چون خیلی از خصوصیات مردا فقط وقتی بهتپن دست پیدا کردن و زیر یک سقف آشکار میشه اینقدم بد به دلت رانده اول راه هرچی خدا برات بخواد

تعهد رو  هیچ ضمانتی براش نیست 

ادم میشناسم نمازش‌ قضا نمیشده ولی زیر ابی رفته 

شوهر دوست خودمم  مجردیاش  به دوستم اعتراف کرده که 15  تا دوست دختر داشته و باهاشون مسافرت میرفته ،،‌ ولی  الان دوستم بهش خیلی اعتماد داره میگه کوچکترین چیزی هم بهش ندیدم  حتی دختری  اززکنارش رد میشه سرشو میندازه پایین

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
اعتماد نه هنوز...طرف مقابلتو کامل نمی شناسی ک بهش اعتماد کنی  منظورم اینه پای صحبتهایش بشین حدا ...

مثلا چه سوالایی میتونم بپرسم که بفهمم یا تو چه موقعیتایی قرارش‌بدم؟

این دوستا از همپنان که بد طرفو میگن بعد تا کات کرد خودشونو میچسبونندبهش.  اصولا با تحقیقم نمیفه ...

تصمیم گرفتم راجبش با دوستام حرف نزنم فقط بهش فرصت بدم تا خود واقعیشو بشناسم بعد اون موقع تصمیم بگیرم 

مثلا چه سوالایی میتونم بپرسم که بفهمم یا تو چه موقعیتایی قرارش‌بدم؟

ببین منو همسرم برای شناخت همدیگه واسه ازدواج قرارمیذاشتیم اصلا همدیگه رو نمیشناختیم ما هیچ وقت نمیگفتیم چه غذاهایی دوس داری چه رنگی دوس داری زندگی واقعی بالاترین ازاین حرفاست یه وقتایی شده بود همسرم سناریو راه مینداخت یه حرفی میزد منو عصبانی کنه ببینه من زودرنج هستم سریع تو موقعیت ها عصبانی میشم یا کنترل میکنم عصبانیتهامو