2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کل بعضی مردا تنوع طلب هستن  اما شاید تو هم کم گذاشتی !

ب خداوندی خدااااا نهههه اصلااااا و ابداااا 

اینجا نمیدونم مخاطبام کین شاید مرد باشع شاید سن پایین باشه 

وگرنه میگفتم ک چکارا براش نکردم 

هزار بار فحش دادم گفت چرا میگن زن کم میزاره ک مرد میره

حتی از داییش معذرت خواهی کردم ولی گفتم شما ازش بپرسین چیزی براش کم گذاشتم یا نه 

در کل بعضی مردا تنوع طلب هستن  اما شاید تو هم کم گذاشتی !

این حرفت به شدت حرف مسخره ایه 

کم گذاشتی یعنی چی 😐😐😐😐

مگه خیانت توجیح داره ؟؟؟؟؟؟؟

حتی اگه یک درصدم کم گذاشته میتونه جدا بشه نه اینکه بره خیانت کنه 

ب خداوندی خدااااا نهههه اصلااااا و ابداااا  اینجا نمیدونم مخاطبام کین شاید مرد باشع شاید سن پا ...

مرد خیانتکار علت خیانتش ربطی به همسرش نداره که براش کم میاره یا زیاد می‌زاره.علتش اینه که تو روند بزرگ شدنش فاقد اعتماد به نفس بوده .تو مراحل زندگیش تایید که می‌خواسته از طرف اطرافیانش نگرفته.وخیلی از علت‌های دیگه.

و در زندگی وقتی کوچکترین پالس از یه شخص دیگه میگیره مثل جوجه اردک زشت دنبال اون شخص موس موس می‌کنه .

این حرفت به شدت حرف مسخره ایه  کم گذاشتی یعنی چی 😐😐😐😐 مگه خیانت توجیح داره ؟؟؟؟؟؟؟ حتی ا ...

منم بش گفتم کجایه کارم بد بود 

اگه اون چیزی نیستم ک میخوای خب حرف بزن بگووو یا درستش میکنم یا تمومش میکنم خیانت توجیح خوبی نیس اصلا

دوست گلم اینجا هرکی یه نظری داره..چون توی گذشته و الان زندگی شما نیستن.

بنظرم گذشته زندگی خودت و همسرت رو مرور کن..اینکه چقد دوستت داشته..چقدبهت توجه کرده. چقد مهم بودی..چه نظری راجب بهش داری بنظرت ازش برمیاد.