2777
2789

جدا غبطه میخورم به حال بعضیا انقدر تخیلات قوی دارن و اینکه انقدر حوصله و اعصاب دارن واسه نوشتن همچین قصه هایی

خانم یه جا گفته خاله دوستم دکتر زنان و زیباییه

بعد دوباره یجا گفته دوستم رو قسم دادم نیاد تاپیکو بخونه... مگه کسی بهتون اجبار کرده اصلا این قصه رو تاپیک بزنی ک بعد از طرف بخوای نیای تاپیکت رو بخونه؟     

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیدم داره به سمت رمان کشیده میشه زدم بیرون

چه انگشتی دارن برای نوشتن چرندیات

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خیلی سم بود

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خوبیش اینه گند دروغشون درمیاد میرن تو افق محو میشن

دیشب تا حالا چندتا تاپیک براش زدن تا حالا دفاعیه نداشته پس معلومه چوپان دروغگوست

تخصص زنان وتخصص زیبایی دوتا فیلد کاملا جداگانه هستن متخصص زنان و زیبایی دیگه چیه؟؟؟؟؟    

من همین قسمت رو ک خوندم احساس کردم این ماه نیاز به لیزر ندارم   برام تعجب بود چطور چهل و چند صفحه تاپیکو بردن جلو کسی هم دقت نکرد

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

تخصص زنان وتخصص زیبایی دوتا فیلد کاملا جداگانه هستن متخصص زنان و زیبایی دیگه چیه؟؟؟؟؟    

خیلی باهوش بوده دوتا تحصص پزشکی گرفته جزو نوابغ قرنه 

سر یکیش دکتر ها کشته میدن سرر ازمونش جنگ رخ میده خخخ

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من دو صفحه اول رو خوندم اومدم بیرون دقیقا حس کردم ساختگیه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.