2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه 4 ساعته عضو نی نی سایت شدی و اولین تاپیکی که به نظرت رسید بزنی تاپیک خودکشیه؟  اینه که بد ...

چون هیچکسو ندارم تو زندگیم که بشه باهاش حرف زد 

اینجا حداقل قضاوتت نمیکنن

میخواستم پاکش کنم 

چون هیچکسو ندارم تو زندگیم که بشه باهاش حرف زد   اینجا حداقل قضاوتت نمیکنن  میخواست ...

اتفاقا نمیتونی پاکش کنی ، اتفاقا اینجا جایی هست که قضاوتت میکنن و اتفاقا کسی رو داری که باهاش حرف بزنی ، کسی که از رگ گردن بهت نزدیکتره اما تو فرسنگ‌ها ازش دوری ...تمام

کسی هنوز برنگشته تا واسمون تعریف کنه چی در انتطاره

آدم عاقل جانب احتیاط رو رعایت میکنه اگه رفتی دیدی با خودکشی اونجا بد بخت تری چی 

اینجا هر چقدر سختی بکشی بالاخره میخای بمیری ولی اونجا جاودانی

[QUOTE=329635472]آدم عاقل جانب احتیاط رو رعایت میکنه اگه رفتی دیدی با خودکشی اونجا بد بخت تری چی  اینجا هر چقدر ...[/QUOT

ما دیگه به همه چی بی اعتقاد شدیم

دین وسنت و اعتقاد تو وجودمون نیست

خیلیامون تو مقطع های مختلف زندگی این حس سراغمون میاد ، حس خودکشی و فکر کردن بهش ولی بهتون قول میدم گذرا هست هرچی هم که مشکلتون باشه ، چه اقتصادی چه عاطفی و خانوادگی ، کلا آدم هم جسمش هم ذهنش انگار عادتدمیکنه و تحملش میره بالا . بعضیا میگن قوی میشه دقیقا منظورشون اینه .

به نظرم علاقه هاتون حتی یکیش رو پیدا کنید ، مثلا خودم غذا ببینم خیلی مشکلاتم رو فراموش میکنم و ازش لذت میبرم .

در کنار پیدا کردن علاقه و چیزی که خدشحالتون میکنه هم یه مشکلتون رو که اذیتتون میکنه پیدا کنید ، اصلی ترینش و مهم ترینش رو ، خودتون رو گول نزنید بگید من که با خودم تعارف ندارم اینه مشکلم و ...

الان میشه اون مرحله ای که هم یه دلیل خوشحالی حداقل داربن و هم یه مشکل واقعی که با مشورت با چهارتا آدم عاقل میتونید حلش کنید 

منم خیلی بهش فکر کردم انجامش هم دادم ولی چی شد؟هیچی 

شما هم بیخیال شو که این راه فایده نداره

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡