2777
2789
عنوان

به مردا حسودیم میشه چون...

206 بازدید | 17 پست

بدون میکاپ میرن بیرون و پوست و موی سالم و سرحال تری دارن نسبت به ما. بهترین چیزی که می پوشن کت و شلواره که خیلی بهشون میاد و مثل ما دغدغه لباس ندارن...

من خودم بدون آرایش صورتم خیلی بی روح و انرژیه... با یه آرایش ملایم خیلی تغییر می کنم، مردم فکر می کنن خیلی خوشگلم😂😂 البته آرایشم اینقدر ملایمه که از دید آقایون no make up به حساب میاد ولی جدی خوش به حالشون راحتن🥲

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم حسودیم میشه چون نه پریود میشن نه باردار، زحمت بارداری و شیردهی با خانمه اما میگن بچه مال پدره قا ...

اه آره🥲🥲

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

مژه هاشون هم بلنده

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
منم حسودیم میشه چون نه پریود میشن نه باردار، زحمت بارداری و شیردهی با خانمه اما میگن بچه مال پدره قا ...

هیچوقت نتونستم زحمت کشیدن پدر و مادر رو باور کنم😐

همش این میاد تو ذهنم که کلی بهشون خوش گذشته تا بچه دار شدن

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
هیچوقت نتونستم زحمت کشیدن پدر و مادر رو باور کنم😐 همش این میاد تو ذهنم که کلی بهشون خوش گذشته تا ب ...

چه خوشی

انقدر بارداری سخته

انقدر زجره

انقدر عذابه

همش حالت تهوع، درد، نمیتونی حتی درست بخوابی

سنگین و چاق میشی

دو سال از شیره وجودت به بچه شیر میدی

تهش دیگه هیچی ازت نمیمونه

من سر دخترم سه سانت قدم کم شد

اندازه ده سال از لحاظ روحی پیرتر شدم

جسمی نابود شدم

استخونام همش پوک شد

صورتم داغون شد

موهام ریخت

فقط با یک بچه

الان دومی رو باردارم

هرروز عذاب میکشم

چه خوشی انقدر بارداری سخته انقدر زجره انقدر عذابه همش حالت تهوع، درد، نمیتونی حتی درست بخوابی س ...

هیچوقت نتونستم فراموش کنم یا مامان و بابام رو ببخشم.

چون چندین بار صدای رابطشونو شنیدم😔 شبا استرس میگیرم