2777
2789
عنوان

اشتباهش کجاست ؟

119 بازدید | 7 پست

چندماه از رابطه م با دوست پسرم که گذشت مامانم گفت می‌خوام ببینمش ، یه قرار شام بیرون رفتیم و همو دیدن مامانم از دوست پسرم خوشش اومد ، بعد از چند ماه قفلی زد که چرا اون نمیبره به خانواده اش تو رو نشون بده اگر جدی هستین و این رفت و آمدای الکی وقت هدر دادنه 

حالا یه روز دوست پسرم گفت مامانم ناهار دعوت کرده ببرم خونمون ببینتت . ۳-۴ ساعت هم خونشون بودم مامانش منو دید کلی حرف زدیم و با هم آشنا شدیم 

حالا که این اتفاق افتاده مامانم دوباره ناراحت شده که چرا زنگ نزد از من اجازه بگیره ،چرا میبرتت خونه شون ! بیرون با مامانش قرار میذاشت و .... تو دیگه به ما تعلق نداری !

الان نمی‌دونم چی این وسط اشتباهه؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیست این حساسیت ها اوایل رابطه هست و نقطه اوجش موقع رو به رو شدن خانواده هاست پس صبور باش و سعی کن حاشیه نری و متمرکز باشی تو روند شناخت و پیشرفت رابطتون 

در کل ی اطلاع به مادر برای بار اول بهتر بود که دیدشون خراب نشه

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

چیزی نیست این حساسیت ها اوایل رابطه هست و نقطه اوجش موقع رو به رو شدن خانواده هاست پس صبور باش و سعی ...

درسته ، قبلش به مامانم گفتم همچین برنامه ای هست نکه برم و بعدش بگم ! ولی از همون موقعی که گفتم اینجوری کرد 

درسته ، قبلش به مامانم گفتم همچین برنامه ای هست نکه برم و بعدش بگم ! ولی از همون موقعی که گفتم اینجو ...

برو از دلش در بیار و سعی کن نکات و اتفاقات خوبی که افتاد براش بگی و اعتمادش جلب کنی 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️