2777
2789
عنوان

اشتباهش کجاست ؟

119 بازدید | 7 پست

چندماه از رابطه م با دوست پسرم که گذشت مامانم گفت می‌خوام ببینمش ، یه قرار شام بیرون رفتیم و همو دیدن مامانم از دوست پسرم خوشش اومد ، بعد از چند ماه قفلی زد که چرا اون نمیبره به خانواده اش تو رو نشون بده اگر جدی هستین و این رفت و آمدای الکی وقت هدر دادنه 

حالا یه روز دوست پسرم گفت مامانم ناهار دعوت کرده ببرم خونمون ببینتت . ۳-۴ ساعت هم خونشون بودم مامانش منو دید کلی حرف زدیم و با هم آشنا شدیم 

حالا که این اتفاق افتاده مامانم دوباره ناراحت شده که چرا زنگ نزد از من اجازه بگیره ،چرا میبرتت خونه شون ! بیرون با مامانش قرار میذاشت و .... تو دیگه به ما تعلق نداری !

الان نمی‌دونم چی این وسط اشتباهه؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نیست این حساسیت ها اوایل رابطه هست و نقطه اوجش موقع رو به رو شدن خانواده هاست پس صبور باش و سعی کن حاشیه نری و متمرکز باشی تو روند شناخت و پیشرفت رابطتون 

در کل ی اطلاع به مادر برای بار اول بهتر بود که دیدشون خراب نشه

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

چیزی نیست این حساسیت ها اوایل رابطه هست و نقطه اوجش موقع رو به رو شدن خانواده هاست پس صبور باش و سعی ...

درسته ، قبلش به مامانم گفتم همچین برنامه ای هست نکه برم و بعدش بگم ! ولی از همون موقعی که گفتم اینجوری کرد 

درسته ، قبلش به مامانم گفتم همچین برنامه ای هست نکه برم و بعدش بگم ! ولی از همون موقعی که گفتم اینجو ...

برو از دلش در بیار و سعی کن نکات و اتفاقات خوبی که افتاد براش بگی و اعتمادش جلب کنی 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️