2777
2789
نظر میدی نیازی نیس نظر کسی رو ریپ بزنی همین الان هم میگم رژ بزنه ب خودش برسه بره خرید کنه تفریح ...

خب شما که خودت داری هی ریپ میزنی?😕 

سایت عمومیه همه نظر میدن نظرا ریپ میخوره معمولا پس چرا ناراحت میشید دیگه،طاقت ندارید یکی مخالف نظر شمارو بگه؟؟ صفحه شخصیتون نیست که همه کامنت فدات شم خوشگلم خوشبخت بشید واستون بزارن، گاهی نظر مخالفتونو می‌بینید.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
خب شما که خودت داری هی ریپ میزنی?😕  سایت عمومیه همه نظر میدن نظرا ریپ میخوره معمولا پس چرا نا ...

شما در جواب من حرف زدی ک منم جواب دادم 

وگرنه چرا یکی دیگه رو ریپ نکردم

هر کس نظر خودش داره و بنا بر تجربه ش میگه

موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم حتی از پیامش هم عکس گرفتم گفتم حق طلاق گفت میدم  گفتم سه دنگ خونه گفت شش دنگ میزنم  ...

ببین عزیزم تو اگه دوسش داشته باشی و بچه ها داشته باشی و همسرت دیگه تکرار نکنه به مرور کنار میای. اینجور زنها علف حرز هستن باید بکنیشون بندازیشون برن جهنم. انسان جایز الخطاست و مردها تنوع طلب هستن متاسفانه.ولی همیشه حواست باشه دست از پا خطا نکنه. پیش مشاور مرد هم برید خوبه

شما در جواب من حرف زدی ک منم جواب دادم  وگرنه چرا یکی دیگه رو ریپ نکردم هر کس نظر خودش داره و ...

بله گفتم که سایت عمومیه. پس منتظر هر انتقادی باشید وقتی نظرتون خیلی درست نیست. 

شماهم هی منو ریپ میزنید منم باید جواب بدم دیگه.

شماهم موفق باشید

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
خدا خیانت کارها رو مرگ بده  کیف و حالش رو اونا میکنن رنج و دردش زن بی بون خودشون میکشه حال به ...

ایشالا 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
ببین عزیزم تو اگه دوسش داشته باشی و بچه ها داشته باشی و همسرت دیگه تکرار نکنه به مرور کنار میای. این ...

اره بخدا خیلی میخوامش 

همه جوره هوامو داره صد خودشو برام میزاره 

جز ی اخلاقی ک ی مقدار کینه ای هست 

از همین بیشتر زورم میاد ک یکی جز من بخواد ب این نیت کنارش باشع داغونم میکنه

طبق نظر بعضی از خانوما، لابد زنه کم گذاشته واسه شوهرش وگرنه مرده خیانت نمی‌کرد🤐😕 و زن دوم نمی‌گرفت ...

بخدا این نظر اصلاااا درست نیس و این برام درس شد ک اگه یکی خیانت کردم نگم زنش براش کم گذاشت

من هیچ وقت براش نه نیوردم در هر شرایطی 

خودشم همیشه میگه اگه من ی زن دیگه داشتم اصلا مثله تو هوام‌ نداشت ومن باید چکار میکردم

من رو بگو پدرم هست ،با هر زنی که فکرشو میکنید بوده ،پیر جوون زشت ،هرزه هایی که ایدز از سرو روشون میباره ،اون رو که میبینم فکر میکنم ،ایدز الکیه ،چرا این تا حالا نگرفته ،دعامون کنید خدا نجاتمون بده

نیت دوستی  این ک ب کسی جز من محبت کنه یا هرچیزی😭

ببین عزیز به جرات میتونم بگم همه ی مردا متاسفانه تنوع طلب هستن، زن خودشون رو دوس دارن ولی باز.....،اینو همه ی روانشناسان میگن، ولی هیچ مردی هم حق نداره به زنش آسیب برسونه،چون با این کارشون روح وروان خانمشون رو آزار میدن من دیدم که یه خانمی بخاطر این کار چشمش تارشده بود. اینا رو به همسرتون بگید تا حداقل بفهمه تا دیگه تکرار نکنه.

ببین عزیز به جرات میتونم بگم همه ی مردا متاسفانه تنوع طلب هستن، زن خودشون رو دوس دارن ولی باز.....،ا ...

باورت میشه بخدا دیگه نا ندارم 

همین الان از بس ک گریه کردم بزور نفس میکشم کم اوردم دیگه 😭😭😭😭