2777
2789
هیچی میگه برا مرد که اشکال نداره ازاین کاراکنه😶😏

اوه چه وقیح. بگو کثافت کاری و هرزگی برای همه عادی نیست. ببین رابطه داری باهاش؟ خیلی مراقب باش

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا. ببین من اصلا از اصل موضوع دفاعی نمیکنم لعنت به جفتشون.  اما اون خانم نوشته دوش بگیر رژ ...

چرا داستان سرایی میکنی

اینجور ک گف مث اینکه شغل شوهرش خاصه

تو دلت میخواد نشون بدی ک روشن فکری

آدمی ک بد ذات باشه ادمی ک مشکل داشته باشه باید همه جوره حالشو بگیری حالا چ زن چ مرد کاری ب جنسیت ندارم میگم کسی ک آشغاله باید حالشو بگیری ک ندونه از کجا خورده

در مورد این دوستمون ک گفتم پاشو حمام کن رژ برن سرحال شو بخاطر خودش خودش گفتم ک بیشتر فشار روحی بهش نیاد هی نشینه فکر کنه فکر روانیش کنه خودشو مشغول کنه

من میگم کسی ک بخواد کاری کنه ۱۰۰ترفند داره این خانم میگه گوشیش رمز نداره گوشیش ی جای معمولی گذاشته این اغا اگه ب خودش شک داشت ک نمیگف حق طلاق میدم نمیگف خونه رو کامل میکنم بنامت

هستن زن هایی ک حاضرن بخاطر خودشون زندگی ۱۰۰هم نوع خودشون رو خراب کنن چون دیدم میگم

اصلا از هیچ مردی پشتیبانی نمیکنم نمیگم مردا خوبن

بعضی هاشون اینقد اشغال ک‌زن هاشون جفتشونن و ادم رو با چشم میخورن

بله داره همه چیو به زنش میده اما باید معلوم شده قضیه چیه نه اینکه زنه سرشو مثه کبک زیر برف کنه و به ...

من کی گفتم سرشو کنه زیر برف کی نوشتم پیگیر نباشه

نگفتم خونه رو بنامت کن نگفتم تو قیافه باش براش و صمیمی نشو 

خب یعنی چی 

یعنی از این ور ب خودش بیاد دیگه اینقد حرص نخوره

از اون ور هم حواسش باشه ک چکار میکنه و برخورداش رو زیر نظر بگیره

خیانت اشتباه س خیانت کثیف ترین کاره چ برا مرد چ برا زن

اگر کسی مشکل داره یا اونجور ک تصور میکرده طرف مقابلش براش نیس جدا بشن خیلی بهتره تا اینکه بخوان شاهد خیانت باشن و تحمل کن 

چون از داخل اب شدن بدترین چیزه

عزیزم🥲😔

اینجورادمها خیلی پرو هستن من اصلا زنگ نزدم ولی خواهرشوهرم شمارش گرفت تهدیدش کرد منم بعد چندوقت بهش پیام دادم که انشالله تاوان ببینی چون اصلا فراموشم نمیشد صبح که بیدارمیشدم پیامهاشون جلو چشمم بود ... اونم سریع شمارم سیو کرد تو واتساپ قیافه نحسش رو استوری کرد که من ببینمش😔

چرا داستان سرایی میکنی اینجور ک گف مث اینکه شغل شوهرش خاصه تو دلت میخواد نشون بدی ک روشن فکری ...

فعلا که شما شاعر شدی... رژ بزن بخودت برس🤦😕

شما به افکارت ادامه بده حوصله بحث ندارم. نظرمو گفتم مثه شما فک نمیکنم دیگه مشکل چیه

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
خیلی وقیح و بی شرفه خیییلی. نه رابطه ندارم

امیدوارم به بهترینا که لیاقتته برسی.❤️🫂

اینجورادمها خیلی پرو هستن من اصلا زنگ نزدم ولی خواهرشوهرم شمارش گرفت تهدیدش کرد منم بعد چندوقت بهش پ ...

اون که بیشرف بوده و عوضی و پشتش به شوهر شما گرم بوده البته. 

فعلا که شما شاعر شدی... رژ بزن بخودت برس🤦😕 شما به افکارت ادامه بده حوصله بحث ندارم. نظرمو گفتم مث ...

نظر میدی نیازی نیس نظر کسی رو ریپ بزنی

همین الان هم میگم رژ بزنه ب خودش برسه بره خرید کنه تفریح کنه بشینه غصه بخوره روح و روان خودشو داغون کنه ک چ بشه از اون طرفم حواسش ب اون باشه

[QUOTE=329651221]یعنی چی پشتش به شوهرم گرم بوده عزیزم؟[/QUOTE

ببخشید یه خانوم دیگه در مورد زندگیش گفت اشتباهی این پیامو واسه شما نوشتم..🙏🙏