2777
2789
طرف شوهرشو ول کرد اومد شوهر دوستشو گرفت..چرا  چون شوهرش پول نداشت این پولدار بود با دوتا بچه ...

خیلیییییی زمونه ی بدی شده خیلی

واقعا ادم از همه طرف میخوره

ی سری رفتیم خونه دوست من ک شوهر دوستم با شوهر منم رفیق بودن

خواهرمم باهام بود حالا منم ایقد هوای این دوستمو داشتم چون ی مقدار وضعیت مالیشون اوکی نبود

نشسته بودیم دوستم روب رو شوهرم بود چنااااااان عمیق زل زده بود ب شوهرم تا دید من متوجه نگاهش شدم روشو برگردوند 

چقد میتونه ذات ی نفر خراب باشه

ممنونم فدات بشم من  این از داییاش خیلیییییی حساااب میره داییش ادم بزرگیه تو شهرمون از لحاظ شغل ...

بگو‌رودر کن با زنه تا آروم بگیرم. خونه رو بنامت کن ازش نگذریا. از ما گفتن

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجی خیلییییی دوسش دارم خیلییییی اینم از بدبختیمه  فکر اینکه ی زن ب نیتی تو ماشین کنارش بشینه و ...

سخته عزیزم😔😔

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
امیدوارم نفربعدی که سرراهم قرار میگیره هرعیبی داشته باشه ولی وفادارباشه 

ایشالا....

عزیزم شوهرت چی میگه با این همه خیانت کردن؟؟؟

اونم با زنه فرقی نداره  اگه ی مرد زنشو بخواد اگه متعهد باشه هیچ وقت اینکارو‌نمیکنخ

دقیقا. آخه تو خیانت اردو طرف مقصرن. 

عزیزم من که میگم چیزایی که گفته بنامت کن خونه ، حق حضانت بچه، حق طلاق ، 

اما حتما قضیه رو پیگیر شو ببین کی بوده اون خانم، اصلا به شوهرت بگو به چه حقی شما تو دادی به اون خانم؟ بگو درسته منم تو خیابون شمارمو بدم به اینو اون؟ آخه سادگی تا چه حد

بهتر عزیزم منم تاوقتی ندیدمش اروتر بودم ولی همیکنه عکسش گذاشت پروفایل اروم وقرار ندارم قیافه نحسش از ...

عزیزم🥲😔

ن دیگه مگه نمیدونی فقط زنا بدن،مادر شوهر،جاری،خواهرشوهر ،شوهر طفل معصوم که گناهی نداره اینجا

دقیقا. ببین من اصلا از اصل موضوع دفاعی نمیکنم لعنت به جفتشون.

اما اون خانم نوشته دوش بگیر رژ قرمز بزن به ژنه میدون نده، غذا درست کن.... آخه یعنی چی این بنده خدا تو بدترین شرایط روحیه، شوهرش خیانت کرده اونوقت به ژنه میدون نده؟! آقا خودش میدونو واسه اون خانوم خالی کرده با شماره دادن بهش.

همین افکار مردسالارانه زن ستیز انقدر زنارو‌ خارو ذلیل کرده که مردا فک میکنن حتی تو خیانت هم باز زن مقصره. 

تروخدا دیگه به زن القا نکنیم که چون تو کن بودی اون رفته خیانت. خدایی اگه به کم گذاشتن بود ۹۰ درصد زنا الان باید حداقل با یکی دیگه به غیراز شوهرشون باشن چون نه رفاه مالی دارن، نه از نظر عاطفی تامین میشنو خییییلی چیزای دیگه که واسه هر کسی شخصیه

یکی از طرفای ما رفت زن دوم گرفت..شب از خارج اومد کنار زن اولش صبح شال و کلاه کرد رفت..خبر عقدکنونش ا ...

طبق نظر بعضی از خانوما، لابد زنه کم گذاشته واسه شوهرش وگرنه مرده خیانت نمی‌کرد🤐😕 و زن دوم نمی‌گرفت.

بله اینجوریاس، از ماست که برماست

با شوهره چکار کنه؟؟؟ زنه یه سر قضیه س سر دیگه ش شوهرشه. رژ بزنه غذا هم درست کنه واسش. فقط حواسمون با ...

وقتی شوهرش حاضره ب هر طریقی زندگیشو نگه داره و هر چی میخواد بهش بده یعنی از مردهای اشغال نیس ک دنبال کثافت کاریه

ناراحت شدم واست فقط حواست باشه خدای نکرده  زگیل تناسلی نگرفته باشه ونگرفته باشی اینو دیگه کجای ...

فقط یه پیام بوده رابطه نداشتن که. تو دلشون خالی نکن عزیزم. امیدوارم شوهرش راست بگه و اون زن الکی پیام داده

وقتی شوهرش حاضره ب هر طریقی زندگیشو نگه داره و هر چی میخواد بهش بده یعنی از مردهای اشغال نیس ک دنبال ...

بله داره همه چیو به زنش میده اما باید معلوم شده قضیه چیه نه اینکه زنه سرشو مثه کبک زیر برف کنه و به عشق خونه بنام کردن شتر دیدی ندیدی، مگه میشه با این فکرو خیال به زندگی ادامه داد.

ایشالا که چیزیم نیست فقط شوهرش ساده لوح بوده چه دلیلی داره شمارشو بده به زن. خانوم اگه کار داشت دوباره حضوری میومد نه اینکه شماره بده