2777
2789

اسی ببخشید اینجوری میگم ولی همینجوری یکی نمیاد پیام بده بیا فلان جا ..حتما گذشته ای بوده ..شاید حرفاشون توی چت واتساپ یا روبیکا یا بله بوده یا پیام پاک کردن اونا که تو پرینت نمیاد فقط تماس میاد ..من خودم تا ته قضیه ای رو در نیارم نمیتونم خودمو گول بزنم و آروم بشم ..چطوری داییت سرت و بوسید گفت تموم کن. ببخشید اینکار یعنی چی واقعا این یعنی ماستمالی کردن .‌یعنی احساست مهم نیست .یعنی خودتو گول بزن .‌بدم میاد از ریش سفیدی کردن اینجوری ....چند روز به خودت فرصت بده ..فکرا و تصمیمات عجولانه نگیر ..گریه کن عیب نداره بزار خالی بشی ‌.ولی بعدا ته قضیه رو در بیار ‌‌..

خیلی از زنها هستن که وقتی از یه مرد خوششون بیاد ،یا مرد بهشون بی محلی کنه برای اثبات قدرت خودشون هر ...

بدبختی اینه ک شوهرمم چهرش خوبه قشنگه بش میگن بچه خوشتیپ

حتی تو عروسیمونم ی اشنای دور ک شوهرمو دید واسه سری اول گفت چقد خوشکله 😭😭عصبی شدم گفتم منظور اخه دختره مورد دار بود

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسی ببخشید اینجوری میگم ولی همینجوری یکی نمیاد پیام بده بیا فلان جا ..حتما گذشته ای بوده ..شاید حرفا ...

قربون دهنت بشم منم همینو میگممممممم دقیقا بخدااااااا عین حرفای خودت 

گفتم تا زنه ی چیزی نبود نمیومد بگه بیا فلان جاااا اخه مگه میشه

ب داییشم گفتم دختر خودتم بود همینطور کوتاه میومذین میگفتین گذشت کن 

بدبختی اینه ک شوهرمم چهرش خوبه قشنگه بش میگن بچه خوشتیپ حتی تو عروسیمونم ی اشنای دور ک شوهرمو دید و ...

خدا برای هم دیگه حفظتون کنه

پس انقد خود خوری نکن ،تو این شرایط فکر و تصمیم درست بگیر

به قول دوستان اگه خواسته ای داری الان بهترین موقعیت هستش خونه،ماشین،حق طلاق یا هر چیزی که خودت بنا به شرایط همسرت میدونی که میتونه انجام بده ازش بخواه

زندگی بازی نیست که با یه پیام خرابش کنی عزیزم

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست
خدا برای هم دیگه حفظتون کنه    پس انقد خود خوری نکن ،تو این شرایط فکر و تصمیم درست ...

ممنونم دورت بگردم 

ماشین ب اسم خودمه 

گفتم سه دنگ خونه گفت شش دنگ میزنم گفت زندگیمو میخوام 

گفتم حق طلاق گفت هرچی ک بگی 

گفت دادگاه بری میگم زنمو میخوام زندگیمو میخوام 

میکه اگه باز فقط شک بیفته خودمو گم و گور میکنم 😞

قربون دهنت بشم منم همینو میگممممممم دقیقا بخدااااااا عین حرفای خودت  گفتم تا زنه ی چیزی نبود ن ...

اسی جان من الان ادامه پیاماتو خوندم ‌‌ببین اگه شوهرت خوشگل و خوشتیپه ممکنه کسی خواسته زندگیتونو خراب کنه ...به خودت فرصت بده باید همه احتمالات و در نظر بگیری .‌نزار اگه واقعا قصدش خرابی زندگیته به هدفش برسه ..به نظرم با شوهرت حرف بزن ..

ممنونم دورت بگردم  ماشین ب اسم خودمه  گفتم سه دنگ خونه گفت شش دنگ میزنم گفت زندگیمو میخو ...

پس دیگه تمومه 

کاملا قاطع باش و تمام چیزایی که میخوای قانونی بگیر و به زندگیت ادامه 

امیدوارم که دیگه هیچ وقت تو همچین شرایطی قرار نگیری

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست

من یه مردم حتی به مزار همسرمم وفادارم صرفا پنج تا انگشت دست مثل هم نیستن و خیانت هم جنسیتیش نکنید

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️