2777
2789
عنوان

دوستان بیاین اسم هاتون بدید 🤍

471 بازدید | 121 پست

لطفا میشه شما هم برای مادری جوان دعا کنید بسترین حالشون وخیمه خوب بشن😔😔😔😔

نماز حاجت روایی حضرت مهدی میخونم❤

@مامان،مهدیار  

@مامان_بهاااااار  

@درمسیرخدا  

@مائده6525221  

@الماس1400  

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛

مشکلش چیه...خدا مهربان کمکش کنه🥺فاطمه

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اسمم رو نمیتونم بگم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

18 تا حمد شفا میخونم براشون انشاءالله به حق خانم فاطمه الزهرا و خانم حضرت رقیه سلامتیشون رو بدست بیارن

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
18 تا حمد شفا میخونم براشون انشاءالله به حق خانم فاطمه الزهرا و خانم حضرت رقیه سلامتیشون رو بدست بیا ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله پرستار گفتن حالشون خیلی وخیمه

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛

استارترلطفابرای

@نون_بربریییی  خیلی ویژه دعاشون کن دعاکن خانوم ث واقای ح بهم برسن ب همین زودیا توهمین چندروز اینده و ازدواج موفق داشته باشن وخوشبخت ترین جهان شن الهی آمین،،دعاکن تاهفته بعد بیان خواستگاری خانوم ث وباش ازدواج کنه وتاپیک حاجت روایی شو بزنه ومن م ذوق کنم ازخوشحالی شون❤

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........