2777
2789

مثلا دوستم دونه ذرت توی خاک کاشت.اینجوری میتونست به باغچه هم انتقال بده و سبزه از بین نره . یکی هسته پرتقال . خودمم با خاکشیرهای مونده که دیگه باید دور ریخته میشد روی کوزه سبزه کاشتم . شما چه ایده ای دارید به جز حبوبات و گندم. که مواد غذایی هم هدر نره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدل حروف انگلیسی خیلی خشگل میشه من سال اول عقدم اول اسم خودمو شوهرمو انگلیسی سبزه انداختم خیلی ناز شده بود

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

دونه نارنج و سبزه نارنج ،، یه ایده جدید هم بود تا ببینم پیداش میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

قبلا خاکشیر رو تخم مرغ سفالی کاشتم هسته نارنج کاشتم ذرت رو توری روی تنگ ماهی درست کردم ولی هیچی اندازه گندم کاشتن برام برکت نداشت هیچ وقت سبزه رو دور نمیندازم میدم مرغا میخورن😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

قبلا خاکشیر رو تخم مرغ سفالی کاشتم هسته نارنج کاشتم ذرت رو توری روی تنگ ماهی درست کردم ولی هیچی اندا ...

اره اینجوری باز بهتره . ما مرغ نداریم.  شاید اگه کاشتم  بدم مادرشوهرم اینا مرغ دارن. 

اره اینجوری باز بهتره . ما مرغ نداریم.  شاید اگه کاشتم  بدم مادرشوهرم اینا مرغ دارن.

منم چون عیدا میرم شمال همونجا میندازم مرغای خونه خالم میخورن خوشم نمیاد بندازم تو رودخونه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

یه چیز بگم نخندی میگم با بلغور گندم نمیشه سبزه کاشت؟😐

نه عزیزم باید خورد شده نباشه و کامل باشه تا رشد کنه برو عطاری بگو گندم برای سبزه میخوام در حد دو سه مشت بخر یه سبزه درست حسابی میشه یادمه یبار یکی از فامیلامون با لپه کاشته بود بعد میگفت هرچی منتظرم سبز نمیشه هنوز موقع سبزه درست کردن یادم میفته