2777
2789
عنوان

بنظرتون این رو من کراشه؟

254 بازدید | 32 پست

کلاس زبان مجازی شرکت میکنم،این اقا هم تو کلاسمونه و تو تلگرام یه گروه زدیم.من روش کراشم و ازش خوشم میاد.نمیدونم اون ب من چ‌ حسی داره!

ولی دوبار ک من پروفایل عوض کردم و از خودم گذاشتم اوننم دقیقا همون شب عوض کرد و از خودش گذاشت.

با اینکه میدونم اصن اهل پروف عوض کردن و..نبود و قبلا اصن نمیذاشت(از قبل میشناسمش)

ولی تو بست گرام ک چک کردم دیدم سیوم نکرده...بنظرتون حسی داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه پروف عوض کردن نمیشه نظر داد که 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

اول بگو ببینم بست گرام چیه ؟ چیو سیو نکرده ؟! 😅😅

تو گوگل سرچ کن میاره.با فیل تر شکن دانلود میشه.مثل تلگرامه و باهاش میتونی بفهمی کیا سیوت دارن.یه علامت گوشه اسم مخاطبینی که تو رو سیو دارن،میاد