2777
2789

دوستان من یک سال و چند روز با یک اقایی در ارتباط هستم ما خیلی تفاهم داریم اخلاقمون مشابه هست و وقتی باهاش حرف میزنم میخندم و احساس خوشایندی دارم و دوستش دارم مشکل  و اختلاف ما سر وقت و تایم کمی هست که برام میزاره اون سرکاره بیشتر چهارده ساعت کار میکنه و وقتی برمیگرده تو کارای خونه به خانواده کمک میکنه  و زیاد واسه من وقت نمیزاره 

دومین مشکل ما اینه که ایشون بدهی دارن و میگه من شرایط ازدواج ندارم و وقتی در مورد ازدواح حرف میزنم گاهیی وقتا کلافه میشه ما پنج باری کات کردیم اما وقتیم کات میکنه میره دست از سرم برنمیداره مدام استوری مرتبط به من میزاره و یه جوری توجه نشون میده سه باری بعد کات ایشون برگشتن و دوباری هم من 

نمی دونم چیکار کنم دوسش دارم حتی حس واقعیش نمی دونم ما باهم بیزون نرفتیم چند باری از دور همو دیدیم ارتباطمون چت و تلفنی هست 

شما بنظرتون چه رفتاری بکنم ؟

اصن چیکار کنم ادامه بدم برم بمونم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید داره کار میکنه پول دستش بیاد بیاد باهات ازدواج کنه ، حیفه به نظرم خرابش نکن

من یه جوری شدم که میگم فعلا باشم بدون توجه به اینده میگم حالا که دوسش دارم بزار بمونم

وقتتو تلف نکن بیشتر از این.

مگه باد کردی سر دست پدر مادرت که هی حرف ازدواج پیش میکشی با یکی و اونم تازه کلافه میشه و مستقیم گفته شرایط نداره!

توی حرف همه خوبن تفاهم دارن، نه وقت میذاره واست نه قصد ازدواج داره ، 

بذار هی استوری جلز و ولز بذاره، پسری که دختری رو بخواد دست خاای هم که شده جلو میره که حداقل خانواده و دختر بدونن همچین ادمی هم وجود داره. نکه مستقیم بگه شرایط ندارم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
قصد ازدواج نداره ولی نمیخواد هم تو رو از دست بده. همینجوری به لذتش ادامه بده بدون پذیرش مسئولیت. حال ...

منم نظرم به همینه یعنی بنظرت ممکنه در اینده تکونی به خودش بده 

بگو الان بیا جلو یه نشون بیار و برو بدهی هات را صاف کن .بگو خانواده ام میخوان شوهرم بدن

یه بار گفتم خواستگار دارم میگه من جلو قسمتت نمیگیرم برو چون من شرایط ازدواج ندارم بعد قهر کرد میکه حرفت غرورم له کرد تو می دونی شرلیطش ندارم میگی خواستگار دارم 

هنوزم برا زنده بودنم تعجب می‌کنم. بدجوری عاشقش بودم

نکنه این بلا سر منم بیاد چی میشه اونم منو دوسم داشته باشه

من خیلی از اون سرتر هستم شاغل و زیبا هستم و دختری هستم مسئولیت پذیر همه به من کار میسپارن شانس من دلم گیر یه ادم اینجوری افتاد که از ازدواج میترسه