2777
2789

کسی میدونه یعنی چی الان اکو دادم دکتر اینطور گفت بهم حالم انقد بد شد نمیتونم راه برم ک برگردن خونه تمام تنم سست شد چ کنم 🙄 

مشکل حادیه یا چی

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

روحیه ات نباز چیزی نیست قوی باش 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

حاد نیس

نگران نباش

یعنی خیلی خوب بسته نمیشه

نگفت کدوم دریچه؟ 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین قلب چهار تا حفره داره ، دو تا بالا و دو تا پایین 

به دو تا بالایی میگن دهلیز ، به دو تا پایینی هم میگن بطن 

دهلیز سمت راست خون کل بدن که کربن دی اکسید زیادی داره  رو میاره به بطن راست تا بطن پمپ کنه به شش

دهلیز سمت چپ هم از شش خون تمیز رو میاره به بطن چپ  تا بطن چپ اونو به کل بدن برسونه 

دو تا دهلیز هم زمان منقبض میشن 

دو تا بطن هم هم زمان منقبض میشن 

بین هر دهلیز و بطن یه دریچه هست که باعث میشه وقتی بطن ها در حال انقباض هستن ، خون برنگرده به دهلیز !!!

به بطن ها هم سرخرگ وصله ، بین سرخ رگ و بطن ها هم دریچه وجود داره که وقتی خون وارد سرخ رگ شد ، دیگه نتونه برگرده به بطن 

روحیه ات نباز چیزی نیست قوی باش 

هرچی میریضیه تو جون منه همینو کم داشتم واقعا نمیتونم دیگ اینو هضم کنم 

نه عزیزم حاد نیست اگه حاد باشه عمل میکنن .  احتمالا دریچه میتراله.

نمیدونم خیلی حالم بده علتش چیه اخه

ببین قلب چهار تا حفره داره ، دو تا بالا و دو تا پایین  به دو تا بالایی میگن دهلیز ، به دو تا پ ...

حالا من‌نمیدونم این مشکل خطرناکه

اره واقعا، فقط تو بعضی مواقع تپش قلب میگیرن ودلشون هری میریزه پایین تو علائمت چی بود رفتی دکتر؟ چند ...

منم تپش قلب داشتم

۳۰ سالمه 

ی جا خوندم خانومای زیادی این مشکل رو دارن و چیزی نیست...نترس

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★