2777
2789
عنوان

با همچین مادری

102 بازدید | 6 پست

راه حل چیه ؟ 

کسی که ترور شخصیتی می‌کنه 

از بچگی کتکت می زده 

با داد کارشو همیشه پیش می بره 

روح و روان تو داغون کرده 

واقعا با این وجود میشه ؟ در آینده ازدواج موفقی داشته باشه دختر و با درس خودشو نجات بده ؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

آره میشه خودت باید تلاشکنی با تموم وجود

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله. من تونستم. اما الان خودم یه مادر خشمگین و عصبانی هستم.  دارم میشم یکی مثل مادر خودم متاس ...

چطوری ... با درس خوندن نجات پیدا کردین؟ 

نه خواهش میکنم شما که تجربه دارین اینطوری نشین 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
چطوری ... با درس خوندن نجات پیدا کردین؟  نه خواهش میکنم شما که تجربه دارین اینطوری نشین

بله. درس خواندن.

دانشگاه رشته حسابداری قبول شدم. 

تو دانشگاه هم بشدت و زیاد درس خوندم.

و بعدش با معدل بالا تونستم آزمونهای استخدامی قبول بشم و شدم کارمند. با حقوق بسیار بالا. 

و با دعا و ذکر و قرآن خواندن بسیار زیاد همسر خوبی از خدا خواستم. در سن 28 سالگی ازدواج کردم و خدارو شکر همسر بسیار خوبی خدا بهم داد.

بله. درس خواندن. دانشگاه رشته حسابداری قبول شدم.  تو دانشگاه هم بشدت و زیاد درس خونده.  ...

موقع درس خوندن فکرتون درگیر مشکلات نبود ؟ 

موفق باشید واقعا خیلی همت میخواد

موقع درس خوندن فکرتون درگیر مشکلات نبود ؟  موفق باشید واقعا خیلی همت میخواد

نه . به چیزی فکر نمی‌کردم. به هدفم فکر میکردم. خیلی زیاد درس می‌خوندم. البته به درس و رشته خودم هم علاقه ی زیادی داشتم.

درس خواندن باعث میشد فکرم از فضای متشنج خونه دور بشه و بجایی که به مشکلات مادر و پدرم فکر کنم درس بخونم و انگاری برام مثل یه دارو بود که منو از فکرای بد نجات میداد . مثل قرص مسکنی بود که بهم آرامش میداد.

انگار معتاد به درس خواندن شده بودم.  وقتی میخوندم آرامش می‌گرفتم.