2777
2789

میخوام لوبیا چشم بلبلی درست کنم به جز  لوبیا و برنج و شیوید دیگه چی لازم هست؟گوشت هم دارم ولی چرخ کرده نیست میشه دستور پخت کاملش رو برام توضیح بدید؟همیشه غذاهام معمولی میشه میخوام خیییلیی لذیذ بشه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم اما مامان بزرگم شمالی توش به جای گوشت سینه مرغ سرخ کرده میریزه با برنج دمی حس حالت عوض میشه✨

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)

خب باید چرخ کرده باشه من پیاز داغ زیاد میکنم روغنم نباید کم باشه کوشتم توش تف میدم با زعفرونو یک دونه چوب دارچین میزارم بپزه بعد لوبیا پخترم اضافه میکنم یه کوچولو تفت میدم با گوشتم برنجمم دون برمیدارم لابه لا میریزم 

گوشتو با زروچوبه و دارچین و پیاز داغ تفت  بده بزار با اب کم بپزه.لایه لایه بین برنج و شوید و لوبیا بزار.  رو ش زعفران دم کرده با کمی   هل اسیاب شده بریز و بزار دم بیاد. تاماممم

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

گوشت رو قبلش بپز بعد تفت بده من با پیاز و هویج میپزم وقتی آب به خوردش رفت یک لیوان نگه میدارم گوشت رو با ادویه تفت میدم یه کوچولو رب میزنم 

لوبیا رو بپز بعد با برنج آبکش کن 

اگه شوید تازه داری خرد کن تفت بده ولی کم 

بعد لابلای برنج شوید و گوشت بزار روش یه لیوان ابگوشت بریز دم کن 

روی برنج یه قاشق روغن هم بریز بعد دم کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ