2821
2789
عنوان

میگرن غذایی

5702 بازدید | 16 پست

کسی میگرن داره که از خوردن غذا بدتر بشه 

دختر من میگرن داره تحت درمان بود و کنترل شد 

بعد دو هفته پیش شیرینی قرابیه خورد سردرد شد فهمیدم ب بادوم حساسیت داده در صورتیکه تا هفته قبلش هر روز بادوم میخورد و مشکلی نداشت 

از اول هفته پیش سردرد داد شدید چک کردم دیدم پسته بادام هندی و زمینی خورده تا پنج شنبه که یکم بهتر شد 

امروز صبح دوباره سردرد بلند شد دوباره باهاش چک کردم دیدم دیشب شکلات فندقی خورده 

روانی شدم از دستش کل هفته قبل مدرسه نرفته

مسکن زیاد اثر نداره تا اثر ش بره کسی راهکار داره

فعلا امضا ندارم

منم اینطوری بودم ی سال تحت درمان بودم و منع غذایی داشتم بعدس خوب شدم. الان دیگه خوارکیهایی ک سردرد میشدم رو  میخورم اتفاقی نمی افته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

ماکارونی ، سس ، ادویه جات ،ترشی ، خیار شور ،شکلات ، قهوه ،فسف فودها براش ضرر دارن 

مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی می‌تونه کمکتون کنه 

تنظیم خواب 

پرهیز از عطر و مواد آرایشی با بوی تند

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم اینطوری بودم ی سال تحت درمان بودم و منع غذایی داشتم بعدس خوب شدم. الان دیگه خوارکیهایی ک سردرد م ...

چون کنکور داره خیلی نگرانم 

بعد هفته قبل خورده حساسیت نداده الان حساسیت داد

ممکنه اخه 

امتحان کردیم بهتر شد بادوم خورد نیم ساعت بعد شروع شد 

دارو شما چی خوردید‌؟

فعلا امضا ندارم

اکثرا سردرد ها بخاطر شکر مصنوعی هستش

این افراد تو روده شون  الکل زیادی تولید میشه بخاطر شیرینی باعث سردرد میشه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

نمک فشارو میبره بالا ،باعث میگرن میشه

مامان من نمک و قطع کرد خوب شد

غذا با ماست هم باعث میگرن میشه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
ماکارونی ، سس ، ادویه جات ،ترشی ، خیار شور ،شکلات ، قهوه ،فسف فودها براش ضرر دارن  مراجعه به پ ...

بیشترش قطع کردم 

قهوه تنها مسکنی که ارومتر میشه 

مشکلم اینکه هفته پیش و چند ماه خورده مشکل نداشت یک دفعه حساسیت داد

فعلا امضا ندارم
چون کنکور داره خیلی نگرانم  بعد هفته قبل خورده حساسیت نداده الان حساسیت داد ممکنه اخه  ...

من یادم نیست،بچه بودم یازده یا ده سالم بود.

اگر کنکور داره واسه استرسم هست میگرن بدتر میشه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

خوردن قورمه سبزی اونم با پیاز یا سالاد شیرازی مخصوصا اگر شب خورده بشه سردرد شدید ایجاد میکنه و محرکه میگرنه 

خوردن آب هویج و مرکبات و پنیر  هم همینطور  و خوردن کشک زیاد 

من اینا رو بخورم سردرد شدید میگیرم  میگرن دارم

من از کلاس نهم درگیرش بودم با قرصای اعصاب زیادی هم ک میخوردم تا حدودی کنترل میشد از کلاس ۱۲ هم قرصا رو کنار گذاشتم و دوتا دوره ۶ ماهه داروی گیاهی خوردم و خوب شدم هرکی گفت میگرن درمان نداره غلط کرده من از کلاس دوازدهم تا الان ک چهارسال میگذره درمانش کردم حتما ببرینش پیش طب سنتی خوب و معروف و قرصهاشم یهو قطع نکنین کم کم قطع کنید

رعایت غذایی هم بله دارم اینارو اصلا نمیخورم: 

پنیر

ماست ترش

کلا لبنیات نباید زیاد خورد

انواع لوبیا 

بادام زمینی و فندوق و تخمه کدو

پرتغال

حین درد هم اینکارا خیلی تاثیر داره : دوش گرفتن، فک پایینشو بده جلو و عقب و کلا با فک پایینش بازی کنه، روغن نعنافلفلی و خشخاش بزنه ب شقیقه هاش، گلاب بو کنه ، نمک بپاشه روی سیب و بخوره

من از کلاس نهم درگیرش بودم با قرصای اعصاب زیادی هم ک میخوردم تا حدودی کنترل میشد از کلاس ۱۲ هم قرصا ...

دارو گیاهی چی خوردید

بهش میگرفار میدم که عصاره بابونه هست و افتینون و لاوندیپ که میشه اسطوخودوس 

با اینها یکم کنترل شده 

چند ماه بود ب این شدت نبود دیگه 

البته امروز پریود شد قبل مریود همیشه دو سه روز سردرد داشت 

فعلا امضا ندارم

بگرد دنبال دلیلش انگار ی چیزی از درون اذیتش میکنه ویتامین های بدنشو چک کن استرس هم که داره شاید بهتر بود دکتر داروی کاهش استرس مثل پروپرانول ۱۰ بهش میداد فشار روی سرش هم کم می‌شد یا ی ضد حساسیت ضعیف مثل سیتریزین  دقت کن ببین غلظت خون نداره همه این خوراکی ها که گفتی به خاطر نمک یا چربیشون میتونه باعث سردر بشه اگه حساسیت باشه باید با خوردن یدونه بادام هم خودشو نشون بده    پسر من غذای چرب یا شور بخوره همینطور میشه منظورم از چرب یا شور اونطور نیست که فکر کنی مثلا چلو کباب بخوره یا سوسیس کالباس یا حتی یک مشت آجیل     هر وقت سرش درد گرفت دوقاشق سرکه سیب بریز تو ی لیوان آب بده بخوره اگه سردرد کم یا خوب شد معلومه از غلظت خونه یعنی مصرف چربی یا نمک

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز