2777
2789
عنوان

لانگ دیستنس (از راه دور)

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست
اوه چقد سخت💔 چطور آشنا شدید؟ ایرانیه یا خارجی؟

ایرانی 

چند سال قبل اتفاقی مجازی آشنا شدیم ولی من ادامه ندادم کلا اونم تمایل خاصی نداشت وقتی دید من دوس ندارم 

بعد خرداد امسال پیام داد که اومدم ایران دلم میخواد ببینمت،همو دیدیم و ادامه ماجرا

نمی خوام نا امیدت کنم  اما ته این روابط معمولا راه ب جایی نمی‌برد  منطقی باش

منم موافقم باهات ولی کار از این گذشته،من حتی دیگه نمیتونم از یکی دیگه م خوشم بیاد،همه انگار ی سر و گردن از اون کمترن همیشه،و نمیزاره جدا شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانی  چند سال قبل اتفاقی مجازی آشنا شدیم ولی من ادامه ندادم کلا اونم تمایل خاصی نداشت وقتی د ...

یعنی برای مسافرت فقط میاد ایران؟

اینجوری خیلی سخت تره

حداقل اگه تو یه شهری از ایران بود بازم امکانش بود بیشتر بتونید همو ببینید

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
یعنی برای مسافرت فقط میاد ایران؟ اینجوری خیلی سخت تره حداقل اگه تو یه شهری از ایران بود بازم امکان ...

آره،البته قبلاً که من نبودم چند سال ی بار میومد مثلاً ۳ سال ،۴ سال،الان سالی ی بار ی ماه دو ماه میمونه 

ولی کافی نیست برای من اصلاً کافی نیست

منم موافقم باهات ولی کار از این گذشته،من حتی دیگه نمیتونم از یکی دیگه م خوشم بیاد،همه انگار ی سر و گ ...

نیاز ب گذر زمان داری 

خودت مشغول فعالیتی کن ک علاقه داری 

کمتر بهش فکر کن ، ب مرور کمرنگ میشه 

چیزی ک تهش مشخصه سریع تر کات بشه بهتره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
هعیییی کاش از همون اول جوابشو نمیدادم

میدونم واقعا کاملا وابسته شدی خیلی سخته بخوای تصمیم منطقی بگیری

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
نیاز ب گذر زمان داری  خودت مشغول فعالیتی کن ک علاقه داری  کمتر بهش فکر کن ، ب مرور کمرنگ ...

همین کارو کردم 

خودشم همینو میگه که کم تر بهش فکر کن درستش میکنیم

دانشگاه واحد زیاد برمی‌دارم کلاس زبان میرم باشگاه میرم،خودمو خفه کردم با اینا

میدونم واقعا کاملا وابسته شدی خیلی سخته بخوای تصمیم منطقی بگیری

ولی حتما به تهِ این ماجرا فکر کن

اگه قرار بر نرسیدن باشه واقعا ادامه دادن رابطه، بعدها ضربه روحی بدی وارد میکنه بهت

ولی حتما به تهِ این ماجرا فکر کن اگه قرار بر نرسیدن باشه واقعا ادامه دادن رابطه، بعدها ضربه روحی بد ...

قرار بر رسیدنه ولی الان نه،حداقل دو سال دیگه و خیلی زیاده برام نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه

اگه مشاور خوب میشناسی میتونی پیشش بری راهنماییت می‌کنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آره،البته قبلاً که من نبودم چند سال ی بار میومد مثلاً ۳ سال ،۴ سال،الان سالی ی بار ی ماه دو ماه میمو ...

کلا رابطه لانگ یطوریه که تو بهترین لحظاتِ رابطه هم دلتنگشی و نمیتونی ببینیش این اذیت کننده اس واقعا 

قرار بر رسیدنه ولی الان نه،حداقل دو سال دیگه و خیلی زیاده برام نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه

درست میگی صبر زیادی میطلبه

برای این گفتم که کلا خیلی چیزا قابل پیش بینی نیستن بازم خودت سبک سنگین کن

ایشالله بهترین تصمیمو میگیری❤

کلا رابطه لانگ یطوریه که تو بهترین لحظاتِ رابطه هم دلتنگشی و نمیتونی ببینیش این اذیت کننده اس واقعا& ...

اون موقعا که ی زوجو میبینی دست همو گرفتن همو بغل کردن

اون موقع ها که دوست داری لحظه های قشنگتو باهاش شیر کنی

روز ولنتاین دیگه داشتن کار میزدن ب جونم تموم آدمای این شهر،رفتم باشگاه انقد تمرین کردم که نفسی برام نموند و اومدم خونه مستقیم خواب