2777
2789
عنوان

لانگ دیستنس (از راه دور)

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست
درست میگی صبر زیادی میطلبه برای این گفتم که کلا خیلی چیزا قابل پیش بینی نیستن بازم خودت سبک سنگین ک ...

هیچی تو این دنیا صد در صدی نیست 

به همه چیزش فکر کردم،به نرسیدن و تموم شدنش و اثراتش حتی

عزیزمی امیدوارم قشنگم

اون موقعا که ی زوجو میبینی دست همو گرفتن همو بغل کردن اون موقع ها که دوست داری لحظه های قشنگتو باها ...

دقیقا

تمامِ لحظات دوری و دلتنگیه

ولی بازم بعضی وقتا اینطور پیش میاد

اگه آدم با ارزش و مطمئنی باشه خوبه

اما چون خودت الان وابستشی از همه بهتر میبینیش

حتما از کسی کمک بگیر که رابطه تونو از بیرون نگاه کنه بعدش تصمیم درست تری میگیری قطعا

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی تو این دنیا صد در صدی نیست  به همه چیزش فکر کردم،به نرسیدن و تموم شدنش و اثراتش حتی عزیز ...

باریکلا دقیقا همینطوره

خیلی خوبه که فکر کردی و این موضوع رو پذیرفتی

قربونت برم❤انشالله کلی انرژی مثبت سمت شما و رابطه تون هدایت بشه و اتفاقای قشنگی بیفته برات💋

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
دقیقا تمامِ لحظات دوری و دلتنگیه ولی بازم بعضی وقتا اینطور پیش میاد اگه آدم با ارزش و مطمئنی باشه ...

همه اطرافیانم تاییدش میکنن متاسفانه یا حالا خوشبختانه

خوشبختانه برای اینکه بالاخره پارتنرمه خوشحالم میکنه این که همه فکر میکنن فرد مناسب و با ارزشیه متاسفانه چونکه میگم پس هیچ دلیلی جز دلتنگی نیست برای تموم کردنش

باریکلا دقیقا همینطوره خیلی خوبه که فکر کردی و این موضوع رو پذیرفتی قربونت برم❤انشالله کلی انرژی م ...

قربونت برم عزیزم امیدوارم

آره فقط بعضی شبا مثل امشب دلم میگیره که برم بخوابم یادم میره 😅

همه اطرافیانم تاییدش میکنن متاسفانه یا حالا خوشبختانه خوشبختانه برای اینکه بالاخره پارتنرمه خوشحالم ...

خب این عالیه واقعا

رابطه لانگ سختیاش از بقیه روابط بیشتره

همینکه دوتاتون در تلاش هستید که ادامه بدین و رابطه تون هدف داره خیلی خوبه صبوری کنید و با عجله تصمیم نگیرید

با توجه به توضیحاتی که گفتید معلومه اتفاقای قشنگی در پیش دارین❤

قربونت برم عزیزم امیدوارم آره فقط بعضی شبا مثل امشب دلم میگیره که برم بخوابم یادم میره 😅

خدا نکنه جانم❤

ای جانم، حق داری این روزا هم میگذره و به جاهای قشنگ تر داستانتون میرسی قطعا😍😅

مطمئنی تهش وصال؟ 

اگر مطمئن نیستی  وقت و احساست و فکر و انرژیت هدر نده ..

ارتباط از راه دور ریسکش بالا است... 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
قربونت برم ایشالا 🥰🤗دیشب آیه یأس میخوندم الان بهترم 😂

عزیزممم😂❤خداروشکر که بهتری✨