2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داغونم،  قربون قبلنا یعنی انقد عصبی  شدم که مرز نداره  دارو که میخورم انگار ذهنم ک ...

درمان بدون مصرف دارو هم داره پانیک طی چند جلسه درمان میشه

روانشناس برید نه روانپزشک 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

درمان بدون مصرف دارو هم داره پانیک طی چند جلسه درمان میشه روانشناس برید نه روانپزشک 

وقتی با چند تا آدم که از جنس خودت نیستن زندگی کنی 

میشی یه آدم بیمار که بجا اونا بابد بری دنبال درمان 

دلیل پانیک چیه؟ چی کارش کنم؟

برو پیش دکتر مغر و اعصاب و اگه نفست اونطوری شد اصلا نیا خونه و با ی نفری که بهش میتونی تکیه کنی فقط برو بگرد چون به مرور زمان خواهی ترسید از بیرون رفتن دلیلشم هر شوک عصبی میشه بود 

من از خواب میپرم جدی؟ چی کارش کنم؟ دلیلش چیه؟

باید بری ر‌وانپزشک دارو بگیری. دلیلش استرس و اضطرابه. 

بدن ادم موقع وجود تهدید علایم اضطرابی بروز میده. یعنی وقتی فک کنه خطری هست دستگاه سمپاتیک به کار میفته و بدن رو برای جنگ یا گریز آماده میکنه. 

اما توی پانیک دستگاه سمپاتیک در فقدان محرک تهدیدکننده بیرونی یهو خودکارشروع به کار میکنه. تپش قلب زیاد میشه عرق میکنی تنفس تند میشه و ...

برو پیش دکتر مغر و اعصاب و اگه نفست اونطوری شد اصلا نیا خونه و با ی نفری که بهش میتونی تکیه کنی فقط ...

نه مشکل نفس ندارم

اون هایی که گفتم فقط اتفاق میفته

اونم گاهی از استرس

باید بری ر‌وانپزشک دارو بگیری. دلیلش استرس و اضطرابه.  بدن ادم موقع وجود تهدید علایم اضطرابی ب ...

رفتم و دارو داد خوب شدم بعد شیش ماه قطعش کردم منتها الان دوباره همون جوری شدم از استرس و شروع کردم داروهارو من از استرس این طوری میشم