2777
2789
😂😂😂😂ای بابا اسم نامزد منه  نکن زشته عیبه🤣🤣🤣🤣😂

🤣🤣🤣🤣ممد یاواش هاتون زیاد شه🤣🤣

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند شب پیش خونه دختر عمم دعوت بودیم تازه عروسی کردن نشسته بودیم دیدیم شوهرش گوشه آشپزخونه دختر عمم گرفته بوسه عاشقانه در ملع عام ، داشتیم آب می‌شدیم همه دوتا کفتر عاشق جلو یه عالمه جوون

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
😂😂😂😂ایشاللهههههه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
ینی چی متوجه نشدم؟

زن همسایمون زن دوم یه مرد شده چند روز پیش زن اول اومد در خونه زن دوم باید می‌دیدی چقد زیبا و مهربون بود دوتا پسرم داشت 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
دیگه تازه عروس دوماد همینه😂😁🤭

آقا خیلی رمانتیک بود دستمالی هم بودااااا کاش یه بوس ساده لب عمیق و بمال بمال🤣🤣🤣🤣داشت میدید دارن نگاشون میکنن همه مثل فیلم هندی چسبیده به دیوار 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛