2777
2789

شدختر همسایه  گف شوهرت خوشگله

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

می دونم درست نیست

ولی تاپیک زدم کسی جواب نداد

ببخشید واقعاً استاتر

اگر کسی قبلا اینستاگرام داشته باشه و پیج هم داشته باشه

حالا بعدش اینستاگرام رو پاک کنه ولی پیجش سر جاش باشه.

آیا ممکنه که قسمت پیشنهادی ها برای فالو کردن باز هم پیج اون نفر بیاد ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون یکی همسایمم   شوهرش ۲۰م  لوازم ارایش خرید  😃براش 

شب داشت پز میداد

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

اومدم خواهررررررررر غیبتا دارم چه غیبتایی.😂😂تخمه آوردم تعریف کنم

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

سمممممه این یکی 

همسایمون   با برادرشوهرش  فرار کرد  .۱۰ سال پیش البت

حالا شوهرش مرده.. میخاد برگرده 

بنی چی متوجه نشدم

کسی تو اینستا پیج داشته ،حالا اینستا رو پاک می‌کنه ولی پیجش سر جاشه(دیلیت نزده)

حالا یه قسمتی تو اینیستا هست که پیشنهاد میاره که اگه دوست دارین فالو کنین ، حالا پیج اون شخص هم برای پیشنهادی بیاره ، ممکنه که هنوز اینیستا داره که برای فالو کردن پیشنهاد میاد ؟