2789
توروخدا بگید عشقم برمیگرده یانه  یعنی خانوادش راضی میشن یعنی بدون من میتونه تااخر عمر زندمی کن ...

سلام، فعلا مشاجرات در پیش خواهد بود، اما راضی میشن در نهایت، طول میکشه، حداقل تا اوایل شهریور

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام، فعلا مشاجرات در پیش خواهد بود، اما راضی میشن در نهایت، طول میکشه، حداقل تا اوایل شهریور

سلام عزیزم میشه حسه تو راجب کنکورم بگی؟ موقع اعلام نتایج چه احساسی دارم ؟ چی قبول میشم پزشکی، دندون ، دارو فیزیو یا ..؟ شغل آیندم

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

سلام عزیزم میشه حسه تو راجب کنکورم بگی؟ موقع اعلام نتایج چه احساسی دارم ؟ چی قبول میشم پزشکی، دندون ...

قبول میشی، پزشکی شهرستان احتمال بالا

قبول میشی، پزشکی شهرستان احتمال بالا

عزیزم میتونی بگی حست چند درصد درست درمیاد راجب آینده؟

زیر سه هزار اینا میشم ؟ 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

عشقم برمیگرده یانه 😔

عزیز جان، بسپار به خدا، باید بگی خدایا اگه صلاحم در این هست بهم بده، اگه نیست بهم درک و صبر بده، وابسته به آدما نباش، بعد هم اگر چیزی یا سرنوشت مشترک با هر کس متعلق به شما باشه، دنیا و ماجراهاش نمیتونه از شما بگیره، اگرم نباشه هر دست و پا زدنی بی فایدست، عزت نفس خودت رو ببر بالا، و وابستگی ات رو به بودن آدما، هر آدمی، متعادل کن، لیاقت تو این رنج و نگرانی نیست، لیاقت تو، شان تو چیز دیگری ست.

عزیزم میتونی بگی حست چند درصد درست درمیاد راجب آینده؟ زیر سه هزار اینا میشم ؟ 

والا در مورد اینکه چقدر درست درمیاد من هیچ وقت نظر نمیدم چون نباید، اما از دیگرانی که میدونن میشه پرسید، تقدیر الهی در نهایت دست خداست، یه بخشی اش رو من متوجه میشم، بخش دیگش هم تلاش شماست، ممکنه تلاش بیشتر شما معادلات رو بهم بزنه.

فعلا زیر ۳۰۰۰ بعید به نظر میرسه